Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UGOVOR na 4,5 GODINA

Taravel potpisao za Dinamo: Došao sam u veliki klub

Jeremy Taravel
Foto: Robert Anic/PIXSELL
23.12.2013.
u 21:55

- Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Čim sam čuo da me traže sam rekao kako želim doći u Zagreb i drago mi je što je sve ovako završilo - rekao je 26-godišnji branič.

Jeremy Taravel i službeno je igrač Dinama. 26-godišnji francuski branič jučer je doputovao u Zagreb i danas potpisao ugovor na četiri i pol godine.

- Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Čim sam čuo da me traže sam rekao kako želim doći u Zagreb i drago mi je što je sve ovako završilo. Želim se zahvaliti navijačima i svima u Lokerenu gdje sam proveo krasne godine, ali došlo je vrijeme da svoju karijeru nastavim negdje drugdje. Znam da je Dinamo veliki klub u kojem se stalno osvajaju trofeji i igraju europska natjecanja te jedva čekam početak priprema i utakmica - rekao je Taravel za služenu stranicu Dinama.

Taravel je u Zagreb došao samo na liječnički pregled i potpis ugovora. Nakon toga se vratio kući, a u Hrvatskoj će biti 8. siječnja kada počinju pripreme Dinama.

- - Dugo ga pratimo, zadovoljni smo njegovim igračkim kvalitetama, ali i onim van terena. Jeremy je tip stopera kakvog smo tražili: visok, snažan i jak u skoku; čak može igrati i beka. U svakom slučaju sam siguran kako će donijeti puno toga dobroga našoj momčadi u zadnjoj liniji – rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

>> Taravel stigao u Zagreb: Zašto sam u Dinamu? Zbog Lige prvaka

Komentara 4

DU
Deleted user
13:03 24.12.2013.

Nije svijetaska klasa kao Maloča i ne igra za "5",ali ja sam zadovoljan !!!

Avatar mohito
mohito
12:47 24.12.2013.

taravel je stope (a ne bek) - to kaj po potrebi moze igrat beka je prednost, ali je prije svega doveden za stopera…tu smo tanki…a kakav je, to je pitanje, mozda se pokaze ko dobra investicija - recimo tonel je bil najbolje pojacanje dinama (ako izuzmemo cufrea koji je ipak bil puno pozatiji igrac ) …bumo vidli, treba dovest jos jednog stopera, nekog kreativca (to se sigurno nebu dogodilo jer za to dinamo nema love), ak ode ademi onda treba neki dobar zadnji vezni jer onaj sare je teski promasaj, a treba i neki kiler u spici…puno toga fali, a vjerojatno najvise fali pravi trener, pogotovo za neki rezultat u europi…ali na zalost burazi su odlucili sve drzat u svojim rukama...

NE
neki
14:05 24.12.2013.

Nije prošao iz Lillea B u Lille A, kao što Sare nije prošao u Anderlehtu, ili Pinto u Portu, ili Fernandez u Bayeru. Tako da se može pretpostaviti da je dovoljno dobar za hrvatsku ligu, a nedovoljno dobar za Ludogorec i Černomorec. A takvih ima i u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije