Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama do zadnjeg poena

Švicarska drugu godinu zaredom osvojila Hopmanov kup

Foto: Reuters/Pixsell
05.01.2019.
u 15:17

U finalu je pala Njemačka s 2-1.

Švicarska mješovita teniska reprezentacija za koju su igrali Roger Federer i Belinda Benčič drugu je godinu zaredom osvojila naslov pobjednika Hopman Cupa u Perthu. Švicarska je, baš kao i lani, u finalu svladala Njemačku, koju su predstavljali Alexander Zverev i Angelique Kerber, s 2-1.

Švicarsku je u vodstvo doveo Federer svladavši Zvereva sa 6:4, 6:2, na 1-1 poravnala je Kerber koja je nadigrala Benčič sa 6:4, 7:6 (6), da bi u susretu mješovitih parova Švicarska bila uspješnija sa 4:0, 1:4, 4:3 (4).

Sama je završnica bila iznimno zanimljiva, Njemačka je povela s 4:3 u skraćenom tie-breaku odlučujućeg seta i tako stigla do dvije meč-lopte, ali obje na servis Federera. Nakon što je Švicarska osvojila sljedeći poen i poravnala na 4:4, igrao se odlučujući poen, a nakon gotovo 20 udaraca u izmjeni sretniji i spretniji su bili Švicarci.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije