Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA REALIZACIJA

Sušiću propali Serie A i Primera, Hajduk ga može prodati jedino na istok

Tino Sven Sušić
Foto: Marijan Susenj/PIXSELL
03.02.2015.
u 08:11

Kako stvari stoje, ostat će na Poljudu do ljeta.

Tino Sven Sušić ostaje na Poljudu, barem do ljeta! Epilog je to posljednjeg dana prijelaznog roka u Italiji i Engleskoj, u dvije zemlje u kojima je Sušić imao najviše pobornika. Od gotovo pa sigurnog odlaska u Inter, posljednjeg se dana kombiniralo s dva talijanska kluba, piše Goal.com. Prvo se Sušićev zastupnik Milan Rapaić (koji je cijeli dan proveo u Milanu u hotelu gdje se dogovaraju transferi) sastao sa sportskim direktorom Napolija Riccardom Bigonom.

Zadržali su se Rapaić i Bigon u razgovoru više od sat vremena, no Napoli nije ozbiljno zagrizao. Oni su doveli što su željeli, Gabbiadinija i Strinića i nisu voljni gomilati igrače. Rapaić je tijekom popodneva nazvao Gorana Vučevića i rekao mu da bude u klubu do 23 sata nadajući se da se nešto može u zadnji tren dogovoriti. Eterom je te večeri brzo prostrujala vijest o Sušićevu odlasku u Swansea za četiri milijuna eura, no to je pokazat će se, bila patka. Jedina prava priča oko Sušića zbivala se u Italiji, u milanskom hotelu. Rapaić se cijelog popodneva i večeri borio, posjećivao boksove klubova, no i Italiju je zahvatila kriza.

Tijekom večeri aktualizirao se interes Milana, no ništa od toga. Sada Sušiću ostaje još teoretska mogućnost odlaska na istok, no dosad za njim nije bilo interesa iz tog dijela Europe.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Sevilla želi kupiti Tina Svena Sušića, ali njegov odabir je Inter

Komentara 20

DU
Deleted user
08:59 03.02.2015.

Sušiću vrijeme brzo curi... Ako neće u Inter, hoće li Sušić u Milan?! Durante: O transferu Sušića u Inter pri kraju ‘mercata’ Hajduk na iglama: Sušić čeka, Inter visi, Sevilla se nudi... Sušić još jedan dan na čekanju, Rapaić juniorapaić junior potpisao Mancini: Sušić je naša budućnost! 05.01.2015. Sevilla diže na 5,5 milijuna €, ali je Sušić odabrao Inter Sušić se uklapa u novu politiku Intera: Zvijezde su prošlost Veliki finale u Milanu: Vučević i Rapaić dovršavaju transfer I dalje vas ukralo?

SP
spremni0
09:05 03.02.2015.

mislim da bi tu trebalo sada naći krivca a di ćeš boljeg krivca od Dinama, mamića,hnsa....

MA
MagnusJohnson
09:24 03.02.2015.

"Rapaić se cijelog popodneva i večeri borio, posjećivao boksove klubova, no i Italiju je zahvatila kriza." Ma ajde molim vas, prestanite lagati ovaj narod! Talijani su ovaj prijelazni rok potrošili 100 milijuna eura na nove igrače, a vi govorite oo nekakvoj krizi samo zato što nitko nije htio Sušića. Činjenica jest da je Večernji list, inače dežurni hajdukov bilten za prodaju igrača, radio sve što je mogao kako bi pomogli u prodaji hajdukova igrača, no niste uspjeli. Prestanite se sramotiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije