Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE

Šuker: Zabrinut sam zbog Uefine kazne Dinamu...

davor šuker zdravko mamić
Slavko Midžor/Pixsell
29.07.2013.
u 17:02

"Dobro ispunjene tribine i odlične utakmice dokaz su kako će Liga 10 donijeti boljitak hrvatskom nogometu", smatra Šuker

Predsjednik HNS-a Davor Šuker priopćenjem se oglasio na temu najnovije Uefine kazne Dinamu. Prenosimo ga u cjelosti:

\"Dragi sportski prijatelji, djelatnici, sportaši i navijači,

pozorno pratim sva zbivanja na našim tribinama i sa zabrinutošću sam primio vijest o Uefinoj kazni Dinamu, kao što me rastužuje vidjeti prazan Poljud ili čuti neprimjerene povike na bilo kojem hrvatskom stadionu. Uostalom, i Hrvatski nogometni savez je previše puta punio Fifinu i Uefinu blagajnu zbog ponašanja dijela navijača.

Dobro ispunjene tribine i odlične utakmice dokaz su kako će Liga 10 donijeti boljitak hrvatskom nogometu, a odlični rezultati naših predstavnika u europskim natjecanjima daju nam dodatne razloge za optimizam.

Tužno je što pojedinci koče te pozitivne procese i svojim ponašanjem bacaju sjenu na trud sportaša i nogometnih djelatnika i tako kvare doživljaj brojnim dobronamjernim gledateljima. HNS i hrvatski klubovi borit će se u okvirima svojih mogućnosti protiv bilo kakvog oblika verbalnog ili fizičkog nasilja na tribinama, a pozivam i državne institucije da to prepoznaju i učine isto.

Pozivam sve gledatelje, navijače, nogometaše, trenere i dužnosnike, sve koji žele dobro hrvatskom nogometu, da svojim ponašanjem na terenima i na tribinama promoviraju naš sport u najljepšem svjetlu i tako ga nastave razvijati u pravom smjeru. U predvečerje novih nastupa naših klubova u Europi, kojima želim puno sreće i uspjeha, pozivam Vas da uživamo u predstavama naših nogometaša i da svojim ponašanjem učinimo Hrvatsku ponosnom.\"

>> Uefa će sutra potvrditi kaznu Dinamu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije