Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORUKE SUIGRAČA

Subašić pozvao Perišića na Poljud. Ozljeda bi mogla značiti velike promjene

UEFA Nations League Final - Croatia Training
Foto: Piroschka van de Wouw/REUTERS
1/3
21.09.2023.
u 19:23

"Cimi moj, brz oporavak ti želim", stoji u poruci Danijela Subašića. Vratar je otišao iz Hajduka krajem prošle sezone, no navijači "bijelih" već se dugo nadaju dolasku Ivana Perišića

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić teško se ozlijedio na treningu Tottenhama i mora na operaciju koljena. Engleski mediji već pišu kako je vjerojatno odigrao posljednju utakmicu za londonski klub, a upitan je i njegov nastup za hrvatsku reprezentaciju na Europskome prvenstvu.

Ipak, brojni suigrači, sadašnji i bivši, šalju mu poruke podrške. Među njih se ubraja i Danijel Subašić. "Cimi moj, brz oporavak ti želim. I naravno ❤️💙🫶", stoji u poruci Subašića za hrvatskog reprezentativnog veznjaka. Izgledno je da srca u bojama Hajduka predstavljaju još jedan u nizu poziva da se pridruži momčadi kluba s Poljuda.

GALERIJA Hrvatska porazila Latviju s visokih 5:0

UEFA Nations League Final - Croatia Training
1/7

O Perišićevom odlasku iz Londona pričalo se tijekom cijelog ljetnog prijelaznog roka. Engleski mediji nagađali su da bi se novi trener Ange Postecoglou mogao riješiti hrvatskog veznjaka u sklopu čistke koju je učinio u svlačionici. Ne samo da se to nije dogodilo, već su navijači kluba prepoznali Perišića kao vrlo važnoga igrača.

VEZANI ČLANCI:

S druge strane ova ozljeda mijenja situaciju. Vrlo je vjerojatno da 34-godišnji Perišić neće zaigrati u Premier ligi na početku iduće sezone. Vrata Hajduka su mu otvorena, a sam je obećao doći na Poljud. Ovakvim razvojem događaja, takav ishod postaje još izgledniji.

VIDEO Ivan Perišić teško se ozlijedio! Sezona je za njega gotova?

Komentara 1

JO
jožica
19:35 21.09.2023.

Crveni i plavo srce, crveno za repku, a plavo za "Hajduk" ?!?!,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije