Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKO IM JE PROMAKLO?

Strašan gaf uglednog sportskog lista: Mladog vatrenog nazvali Srbinom

UEFA Under 21 Championship - Group D - Croatia v England
BORUT ZIVULOVIC/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.04.2021.
u 22:49

U tekstu oko Lazijeva interesa za Bradarićem, činjenice su se "malo" pogubile.

Domagoja Bradarića nakon pogotka protiv Engleske vrijednog četvrtfinala U-21 Eura zapazili su diljem Europe i ne čudi što se već pojavljuju glasine o interesu velikih klubova.

Naime, Gazzetta dello Sport tvrdi da ga želi Lazio kao nasljednika za Senada Lulića.

- Sportski direktor Igli Tare prati ga već neko vrijeme i sad je odlučio krenuti u akciju. Bradarić košta oko šest milijuna eura i posao je ostvariv. Lazio ga je pratio i tijekom zimskog prijelaznog roka, ali nije ga uspio dovesti. Na ljeto će učiniti sve da to promijene - piše Gazzetta pa nastavlja o njegovim nogometnim kvalitetama i dobrim nastupima za Lille.

Ali, potom su se uglednom sportskom listu svjetskih razmjera dogodili poveći gafovi

- Za A reprezentaciju Srbije nastupio je četiri puta, dok je za U-21 reprezentaciju te zemlje na Euru protiv Engleske u zadnjoj minuti zabio gol koji je Englesku poslao kući, a Srbiju u nokaut fazu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
01:23 08.04.2021.

Većina Talijana ne zna dobro što se ovdje događalo, a to ih ni ne zanima, pa čitav prostor bivše države nazivaju Srbijom. I Katalonci se ljute kad njihovu regiju stranci nazivaju Španjolskom.

LI
linkser2
07:24 06.04.2021.

strašan gaf!!! buuuahahahahahaahh

KA
kajinx
06:52 06.04.2021.

Nije slučajno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije