Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKE PROMJENE

Što se sprema slavnom Old Traffordu? Kultni stadion mogao bi dobiti novo ruho ili nestati

Champions League - Group A - Manchester United v FC Copenhagen
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/7
26.12.2023.
u 23:15

Old Trafford je, u skladu sa svojim imenom, doista stara lokacija. Dom je Manchester Uniteda od 1910. godine. Dizajnirao ga je slavni škotski arhitekt Archibald Leitch, poznat po svome radu na nizu stadiona koji su dom nizu engleskih divova

U nedjelju je potvrđeno da Sir Jim Ratcliffe postaje vlasnik 25 posto ujedala u engleskom nogometnom velikanu Manchester Unitedu. Ratcliffe će biti zadužen za sportski segment poslovanja kluba. Prema pisanju engleskih medija u planu su ulaganja od oko 1.5 milijardi eura u razne projekte, među njima i u slavni stadion, Old Trafford.

Za sada nije poznato točno kakvi bi se radovi trebali vršiti na kultnom stadionu, a kao mogućnosti se spominju rekonstrukcija ili kompletno rušenje starog zdanja i izgradnja novog, modernog stadiona.

GALERIJA Fantastičan okršaj Borussije i PSG-a na Westfalenu! (1-1) Parižani i Nijemci idu u osminu finala

Champions League - Group A - Manchester United v FC Copenhagen
1/26

Old Trafford je, u skladu sa svojim imenom, doista stara lokacija. Dom je Manchester Uniteda od 1910. godine. Dizajnirao ga je slavni škotski arhitekt Archibald Leitch, poznat po svome radu na nizu slavnih zdanja kao što su Arsenalov i West Hamov stadion te White Hart Lane u Londonu, Anfield u Liverpoolu i Villa Park u Birminghamu.

VEZANI ČLANCI:

Posljednja nadogradnja Old Trafforda bila je sad već davne 2006. godine, ali već dugo vremena javljaju se problemi poput krova koji prokišnjava i nedovoljno kvalitetnih objekata u sklopu stadiona. Prigovore je imao i slavni Cristiano Ronaldo. Portugalac je kazao kako se u posljednjih 20 godina ništa nije promijenilo.

VIDEO Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije