Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FINALE Prvenstva hrvatske

Stipčević: Cibona je agresivna, ali znamo joj se suprotstaviti

Rok Stipčević
Filip Brala/Pixsell
26.05.2010.
u 13:37

Iako su rezultatski podbacili u Eurokupu, regionalnoj ligi i Ćosićevu kupu, košarkaši Zadra ipak su plasmanom u finale doigravanja uspjeli dohvatiti barem jedan od ciljeva postavljenih uoči početka sezone.

Vrijednost plasmana je osmo uzastopno finale – naglasio je i branič Zadrana Rok Stipčević.

– Cedevita je bila odličan suparnik, no to nije iznenađenje zna li se koliko kvalitetnih igrača imaju. Sada je najvažnije odmoriti se i što bolje pripremiti za finale s Cibonom, koja je ipak favorit – istaknuo je razigravač Zadra, koji je posebno impresioniran agresivnošću obrane vukova.

– Igrači Cibone osobito su opasni u pritisku na vanjsku crtu suparnika, što su pokazali i u utakmicama s euroligašima. No, bez obzira na naš umor pri završetku sezone, pronaći ćemo snage da ime se suprotstavimo – poručio je Stipčević.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije