Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvijenac Krovinovića

Stigle brige na vrata: Bilić prosuo bodove kod fenjeraša

Slaven Bilić
Foto: Press Association/Pixsell
26.12.2019.
u 18:14

WBA je poveo prvijencem hrvatskoga veznjaka Filipa Krovinovića

Slaven Bilić remizirao je s West Bromwich Albionom drugi put zaredom.

Nakon što je u prošlom kolu ispred svojih navijača odigrao 1:1 protiv Brentforda, identičnim je ishodom okončao i sraz protiv Barnsleyja, momčadi koja je u utakmicu ušla s posljednje pozicije. 

A situacija je na početku ogleda doista izgledala obećavajuće. WBA je poveo prvijencem hrvatskoga veznjaka Filipa Krovinovića, koji je s dvadesetak metara iskoristio veliku grešku vratara Samuela Sahina-Radlingera.

Nažalost, momčad nekadašnjeg hrvatskog izbornika je u nastavku nestala, a na kraju joj je i sreća okrenula leđa. Na konačnih, ali i potpuno zasluženih 1:1, u 90. minuti je postavio Aapo Halme.

Bilić je unatoč kiksu zadržao prvi poziciju u Championshipu s 51 bodom, a na tom će mjestu i ostatati bez obzira kako će drugoplasirani Leeds (47 bodova) odigrati protiv Prestona ispred svojih navijača.

West Bromwich i Leeds 1. siječnja čeka veliki derbi na stadionu The Hawthorns.

 

Komentara 2

CR
crotsunami
20:27 26.12.2019.

Leeds su danas isto odigrali sa 1:1, tako da nema brige ...a treba i spomenuti da su trećeplasirani (Brentford) čak za 11 bodova udaljeni od WBA-a.

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:16 26.12.2019.

Od danas čitamo kako smjenjuju Slava 😀

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije