Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ SU KRENULI PO NJEGA

Srbija bruji o velikom transferu: Mario Hezonja potpisuje za Partizan?

Hrvatska porazom od Finske  ostala bez plasmana na SP
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/3
11.06.2024.
u 14:44

Inače, Hezonja je ove sezone u Euroligi imao 13.5 poena i 4.6 skokova u prosjeku, a Srbi već pišu da bi on za njih predstavljao veliko pojačanje

Mario Hezonja, hrvatski košarkaški reprezentativac koji je ujedno bio i kapetan na zadnjem okupljanju naših najboljih košarkaša je, prema saznanju srpskog Kurira, jako blizu potpisa za beogradski Partizan. Poznato je da Hezonja itekako respektira taj srpski klub, a već je dugo i želja Partizanovih navijača koji bi ga voljeli vidjeti u crno-bijelom dresu.

Cijeli posao bi prema saznanjima srpskih medija trebao biti zgotovljen čim završi košarkaško prvenstvo Španjolske, čija je finalna serija i dalje u tijeku. Hezonjin Real vodi 2:0 u pobjedama protiv Murcije. Po okončanju sezone bit će dogovoreni svi detalji ugovora.

Kurir doznaje da su čelnici Partizana s Hezonjom već razgovarali o mogućem dolasku u Beograd, i to za vrijeme polufinalne serije, u kojoj je Real pobijedio Barcelonu. Hezonja se spominjao i kao moguće pojačanje Panathinaikosa, ali i same Barcelone u koju je još kao mladić otišao iz KK Zagreb.

Inače, Hezonja je ove sezone u Euroligi imao 13.5 poena i 4.6 skokova u prosjeku, a Srbi već pišu da bi on za njih predstavljao veliko pojačanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije