Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNIR TENISAČICA AUS. OPEN

Šprem nastavila odličan hrvatski dan

Karolina Šprem
AFP
19.01.2010.
u 09:11

Hrvatska tenisačica Karolina Šprem, 92. na WTA ljestvici, pobijedila je 25. nositeljicu, Španjolku Anabel Medinu Garrigues sa 6:3, 6:2 u 1. kolu Australian Opena.

Upisala je 25-godišnja Varaždinka treću pobjedu u četvrtom međusobnom susretu s dvije godine starijom Španjolkom. Karolina je u šestom nastupu na Australian Openu treći put prošla 1. kolo, a najuspješnija je bila 2005. godine kada je dogurala do osmine finala. Medina Garrigues je, pak, dva puta igrala osminu finala, posljednji put prošle godine.

Obje igračice napravile su samo po četiri neprisiljene pogreške u cijelom dvoboju, barem tako kaže službena statistika. Karolina je osvojila 21 poen više u meču. Iskoristila je četiri od pet prilika za break, a Španjolka jednu od tri.

Šprem će u 2. kolu igrati protiv Australke Casey Dellacque, od koje je izgubila jedini dosadašnji međusobni meč odigran 2006. godine u Kalkuti.

Australian Open, 1. kolo:

Šprem – Medina Garrigues (25) 6:3, 6:2

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije