Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fight Night Champion

Splićani organiziraju treći turnir iz serije, bit će to poslastica

Piccadilly Sinj Fight Night
05.10.2015.
u 16:30

Suorganizator Macedonia FNC #3 je Budo centar Veles na čelu kojeg je glavni trener i predsjednik Rade Stefanovski.

Borilačka organizacija pod nazivom Fight Night Champion (FNC) čiji je osnivač splitski JJK Uragan kreće u realizaciju i svojeg trećeg turnira iz serije turnira!

Nakon položenog ispita te vrlo dobrih organizacija dviju borilačkih priredbi iz serije Fight Night Champion, prve u Sinju (Piccadilly Sinj Fight Night) održane krajem ožujka ove godine a potom krajem kolovoza u Splitu (Sixt Fight Night), sljedeće izdanje ove borilačke promocije i organizacije bit će održano 24.10.2015.g. u makedonskom gradu Velesu sa zbilja impresivnim i zanimljivim fight cardom.

Suorganizator Macedonia FNC #3 je Budo centar Veles na čelu kojeg je glavni trener i predsjednik Rade Stefanovski.

Organizatori iz JJK Uragana najavljuju ovu organizaciju po prvi put izvan granica Hrvatske (ali ne i zadnji put) a koja će biti premijerno održana u kavezu sa ukupno 15 MMA borbi u svim kategorijama u sportskoj dvorani Gemidzii koja prima oko 5 tisuća posjetitelja a što će zasigurno biti i veliki sportsko-turistički događaj budući će se skupiti vrlo atraktivni borci iz ovog dijela Europe, te je u uvjerenju da će domaćin vrlo uspješno odraditi sve tehničke preduvjete da natjecanje bude održano na visokom nivou.

Suorganizator Rade Stefanovski iz Budo centra Veles ne dvoji u dobru organizaciju te je uvjeren da će opravdati ukazano povjerenje promotora i najavljuje vrlo dobru organizaciju borilačke priredbe, ispunjenu dvoranu jer je interes publike već sada na zavidnom nivou a ujedno se nada atraktivnim i dobrim nastupima makedonskih MMA boraca od kojih će većina imati svoji premijerni nastup a koji se vrlo srčano i ozbiljno pripremaju za navedenu borilačku priredbu.

Svakako je zanimljivost da će kroz jutarnje sate biti održano amatersko cage grappling natjecanje za juniore i seniore dok će navečer sa početkom u 20,00 sati započeti profesionalne borbe.

Promotor FNC-a Hrvoje Znaor (JJK Uragan) najavljuje niz impresivnih borbi sa ponajboljim poluteškašima i teškašima iz Hrvatske ali i vrlo dobru ostalu MMA konkurenciju. Tako će uz dokazanog i sjajnog Tea Radnića iz splitskog Pitt Bulla, nastupiti i uvijek atraktivni dubrovački Gladiatori Damir Knego i Domagoj Obradović, Aleksandar Rakas iz Cro Cop Teama iz Zagreba, mlada nada splitskog JJK Uragan Petar Crmarić te dokazani Zvone Vrkić, metkovski borac Edo Čavrk koi će tražiti put do pobjede nakon poraza od Matijasa Barića u Splitu dok će na drugoj strani biti niz poznatih imena od kojih posebno se ističu domaći borci Marjan Angeleski, Ilija Andonov, Dejan Stefanovski, uz borce iz Srbije, Slovenije i BiH.

Više informacija o svemu može se vidjeti na službenim web stranicama www.wmagcroatia.wordpress.com!

Kompletan fight card izgleda ovako:

Uvodne borbe:

1. Nerdin Fejzović (BiH) vs Filip Stefanovski (MAC), -68 kg
2. Alen Kapic (SLO) vs Ivan Milosev (MAC), -72 kg
3. Zvone Vrkić (CRO) vs Marjan Markov (MAC), -70 kg

Glavne borbe večeri:

4. Edo Čavrk (CRO) vs Toše Cvetkov (MAC), -84 kg
5. Aleksandar Zatkovski (MAC) vs Anto Palavra (BiH), -66 kg
6. Dejan Stefanovski (MAC) vs Jasmin Vrksic (BiH), -84 kg
7. Aleksandar Rakas (CRO) vs Lovro Krišto (BiH), -77 kg
8. Miloš Dujčinović (SER) vs Teo Radnić (CRO), -93 kg
9. Ermin Hodžić (BiH) vs TBA, -84 kg
10. Marjan Angeleski (MAC) vs Ivan Vicic (SER), +93kg
11. Damir Knego (CRO) vs Milan Vrbić (SER), +93 kg
12. Hristijan Graorski (MAC) vs Petar Crmarić (CRO), -66 kg
13. Domagoj Obradović (CRO) vs Milan Simonović (SER), +93 kg
14. Dejan Trajkovski (MAC) vs Vedi Islamović (BiH), -77 kg
15. Ilija Andonov (MAC) vs Dževad Muftić (BiH), -66 kg

>> Splićani nisu ostali razočarani, svjedočili su borilačkim spektaklima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije