Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Slavni sportaš optužen da je ubio suprugu olimpijku. Prije nekoliko dana objavili su obiteljsku fotografiju

Rohan Dennis
02.01.2024.
u 09:42

Prije samo dva tjedna, Dennis je objavio sliku sebe i svoje supruge kako su sretni u automobilu dok su išli na prijateljevo vjenčanje.

Svjetski prvak u biciklizmu Rohan Dennis na društvenim mrežama objavio je obiteljsku fotografiju ispred božićnog drvca, samo nekoliko dana prije nego što je prema optužbama policije namjerno pregazio svoju suprugu automobilom. Na fotografiji objavljenoj na Instagramu Dennis stoji nasmijan sa suprugom Melissom Hoskins (32), također biciklisticom i olimpijkom, i njihovo dvoje male djece.

GALERIJA Hrvatica se za svjetski naslov bori u Ciboni

1/6

"Sretan Božić od naše obitelji vašoj", napisao je Dennis. 

Četiri dana kasnije dogodila se tragedija. Prema navodima policije, Dennis je autom udario svoju suprugu na ulici u sjevernom dijelu Adelaidea. Hoskins je s teškim ozljedama odvezena kolima hitne pomoći, ali je umrla u bolnici, a policija je potom uhitila i optužila Dennisa da je krivac za njezinu smrt.

Od tada se ponovno pojavilo nekoliko objava na društvenim mrežama u kojima se Dennis fotografira svojom ženom i njihovo dvoje djece. Prije samo dva tjedna, Dennis je objavio sliku sebe i svoje supruge kako su sretni u automobilu dok su išli na prijateljevo vjenčanje.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Dennis je bio dvostruki svjetski prvak u cestovnom biciklizmu te ima srebrnu i brončanu medalju s Olimpijskih igara. Ranije ove godine najavio je odlazak u mirovinu. Hoskins je osvojila zlato na Svjetskom prvenstvu u biciklizmu na stazi 2015., oborivši pritom svjetski rekord te je dva puta sudjelovala na Olimpijskim igrama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije