Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IDUĆE GODINE

Velika potražnja: Za OI u Parizu prodano čak 7,6 milijuna ulaznica

FILE PHOTO: The logo of the Paris candidacy for the 2024 Olympic and Paralympic Games is seen in front the Eiffel tower in Paris
Foto: CHARLES PLATIAU/REUTERS
1/4
25.12.2023.
u 20:00

OKOI je osigurao 1,2 milijuna eura prihoda od marketinga ili 97% svog cilja. Piramida nacionalnog marketinškog programa OCOG-a sada se sastoji od 58 partnera

Za potrebe Olimpijskih igara sredinom sljedeće godine u Parizu izgrađeno je 84 posto potrebne infrastrukture, a do kraja godine bit će gotovi i olimpijsko i paraolimpijsko selo, izjavio je predsjednik organizacijskog odbora Igara Tony Estanguet na konferenciji za novinare u Saint Denisu. 

"Ključeve stanova moći ćemo uručiti do početka ožujka iduće godine. Mogu reći da situacija nije alarmantna. Sve ide po planu. Također i financije, jer 96 posto proračuna dolazi u potpunosti iz privatnih izvora," rekao je Estanguet, bivši trostruki olimpijski prvak u kajaku i kanuu na divljim vodama.

GALERIJA Sinkovićima sedmo europsko zlato: 'U finišu smo psihološki slomili Talijane'

FILE PHOTO: The logo of the Paris candidacy for the 2024 Olympic and Paralympic Games is seen in front the Eiffel tower in Paris
1/8

"Do sada smo prodali 7,6 milijuna ulaznica za OI. Još ih ima, posebno za nogomet, rukomet, košarku, vaterpolo i boks. Također smo već odabrali volontere, dobili smo 313.000 prijava i odabrali 45.000 iz 150 zemalja", dodao je Estanguet.

OKOI je osigurao 1,2 milijuna eura prihoda od marketinga ili 97% svog cilja. Piramida nacionalnog marketinškog programa OCOG-a sada se sastoji od 58 partnera. 

VEZANI ČLANCI:

Svi volonteri odabrani su nakon što su primili 313.000 prijava. Kandidati dolaze iz 150 zemalja. Jedna trećina od 45.000 odabranih kandidata dolazi iz sportskog pokreta. Svi će oni biti odabrani prije kraja godine. Bit će pozvani da prisustvuju velikom sastanku volontera Pariz 2024. 23. ožujka. Prodano je i oko 830.000 ulaznica za Paraolimpijske igre, s ukupno 2,8 milijuna dostupnih za 550 događaja.

VIDEO Hrgović po povratku: Sad sam 100 posto siguran da ću se u 2024. boriti za naslov

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije