Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠTO JE TO BILO?

Slavni nogometaš objavio jedan od najčudnijih videa koje ste ikada pogledali

Evra
Foto: Printscreen
22.11.2018.
u 21:34

- Video koji sam objavio otišao je u malo drugačijem smjeru. Objavio sam ga zbog Dana zahvalnosti. Nekima je bilo smiješno, nekima čudno, a nekima odvratno.

Patrice Evra, bivši francuski nogometni reprezentativac i nekadašnji član Juventusa i Uniteda, na Instagramu je snimio bizaran video s piletom. Sada je javnosti objasnio zašto je to učinio.

- Video koji sam objavio otišao je u malo drugačijem smjeru. Objavio sam ga zbog Dana zahvalnosti. Nekima je bilo smiješno, nekima čudno, a nekima odvratno. Hvala Bogu, svi smo drugačiji. Otišao sam predaleko kada sam počeo cuclati nogu piletini - poručio je Evra koji danas nosi dres West Hama.

Teško je prepričati sporni video u kojem Evra ljubi i grli piletinu pa je zatim grize i lupa. Najbolje da ga sami pogledate.

Ključne riječi

Komentara 4

ZA
Zagorec101
22:04 22.11.2018.

a šta reći na to, frncuz , ......

MA
Matrix5
22:14 22.11.2018.

Bzv

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
22:02 22.11.2018.

Ništa strašno Patric.... cucla ceo region hrvatsko srebro preko malih tv ekrana pa nikom ništa😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije