Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOČECI PO HRVATSKOJ

Slavlje nije gotovo: Danas fešta s vatrenima na splitskoj Rivi, poznato i tko će dočekati Dalića

Split: Prepuna riva u iščekivanju dolaska Rebića, Perišića, Kalinića i Strinića
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/10
19.12.2022.
u 09:01

Veselo će biti u Splitu gdje će stići brončani Marko Livaja, Ivo Grbić, Mario Pašalić, Ivan Perišić, Josip Juranović, a vjerojatno i Nikola Vlašić.

Vatrenima je jučer priređen nezaboravan doček u Zagrebu nakon što su osvojili svjetsku broncu, a sada slijede dočeci diljem Lijepe Naše. Veselo će biti u Splitu gdje će stići brončani Marko Livaja, Ivo Grbić, Mario Pašalić, Ivan Perišić, Josip Juranović, a vjerojatno i Nikola Vlašić.

Dalmatinski portal piše da vatreni stižu na Rivu danas u 16 sati. Iz zračne luke uputit će se prema centru Splita, a na dočeku će pjevati Giuliano.

20-ak kilometara dalje Kaštelani će pozdraviti svoje heroje, Marka Livaju i Marija Pašalića. Njima je doček pripremljen u Kaštel Kambelovcu u 18 sati, piše Portal Kaštela.

Kronike Velike Gorice pišu da će se od 20 sati ispred muzeja Turopolja u Velikoj Gorici održati doček za Marcela Brozovića i Antu Budimira.

Zadrani će dočekati Dominika Livakovića i Martina Erlića, dok se Luka Modrić ispričao jer ima let, piše eZadar. Program na Forumu počinje u 16 sati, a okupljene će zabavljati Ićo Sikirić, Duje Stanišić, grupa Forum i Mladen Grdović.

Daliću doček u Varaždinu

Turistička zajednica Grada Varaždina, pod generalnim pokroviteljstvom Grada Varaždina i Varaždinske županije, organizira doček izbornika Zlatka Dalića od 16 do 18 sati na Trgu kralja Tomislava u Varaždinu.

Prema procijeni organizatora, očekuje se oko 3000 posjetitelja koji će biti smješteni na Trgu Kralja Tomislava, Franjevačkom trgu i Pavlinskoj ulici. Za potrebe praćenja programa postaviti će se dva video zida, jedan koji će pratiti okupljeni na Franjevačkom trgu, a drugi u Pavlinskoj ulici.

Za vrijeme održavanja javnog okupljanja od 15 do 18.30 sati za sav će se promet zatvoriti ulica Juraja Habdelića, a postoji mogućnost da će kratko vrijeme biti onemogućeno skretanje u Pavlinsku ulicu, na raskrižju s ulicom Petra Preradovića, kako bi posjetitelji mogli napustiti javno okupljanje, izvijestila je Policijska uprava varaždinska. 

>> Pogledajte doček vatrenih u Zagrebu

Split: Prepuna riva u iščekivanju dolaska Rebića, Perišića, Kalinića i Strinića
1/10

Komentara 71

Avatar mrkyyy
mrkyyy
11:00 19.12.2022.

Ne slavi se treće mjesto? To je nekakav zakon, propis, to je negdje napisano? Zašto ne bi slavili ako nam se slavi, tko nam brani? Slavili su Belgijanci prije četiri godine, slavili smo mi 1998., zašto ne bi slavili i sada? Svima vama kojima slavlje nanosi emotivnu bol, pa nemojte gledati... Distancirajte se

DU
Deleted user
10:33 19.12.2022.

Nadamo se da ce Split to odraditi na nivou ne kao Zagreb da to bude bruka i sramota

Avatar Dr Evil
Dr Evil
17:05 19.12.2022.

Juranović je zagrepčanin, imao je doček i u Dubravi, igrao je za Hajduk ali kakve to veze ima?!? Čovjek je zagrepčanin i šta mu to treba?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije