Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže u West Ham

Slaven Bilić preoteo Evertonu igrača kojeg je željelo 'pola' Premiershipa

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
19.01.2016.
u 11:32

– Čelnici Evertona ponijeli su se džentlmenski, ali Sam je odabrao West Ham – kazao je Leedsov vlasnik Massimo Cellino.

Mnogi klubovi Premiershipa bili su zainteresirani za Sama Byrama, 22-godišnjeg desnog bočnog Leedsa, a u utrci za njegovim dovođenjem pobijedio je West Ham!

Iako mu je Everton ponudio više, 3.7 milijuna funti, i već je gotovo sve bilo dogovoreno, Byram je odabrao momčad Slaven Bilića jer je procijenio kako će u njoj imati više prilika za igru budući da hrvatski trener na toj poziciji ima poteškoća pa koristi srednjeg braniča Jamesa Tomkinsa.

– Čelnici Evertona ponijeli su se džentlmenski, ali Sam je odabrao West Ham – kazao je Leedsov vlasnik Massimo Cellino.

Byram je nastupajući za Leeds, 17. momčad Championshipa, u prosincu proglašen igračem mjeseca. Za klub s Ellan Roada prikupio je 143 nastupa te postigao 10 pogodaka uz 12 asistencija.

>>Senzacija! Bilić dovodi 'zločestog dečka', može li napraviti ono što nije mogao ni Mourinho?

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije