Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u turski Mersin

Školarci iz Visokog ispratili vaterpoliste na Mediteranske igre

vaterpolo
VL
18.06.2013.
u 16:59

Hrvatska vaterpolska reprezentacija otputovala je na Mediteranske igre u Tursku. Na aerodromu ih ispratili brojni ljubitelji vaterpola, a iznenadili su ih osnovnoškolci iz Visokog koji su im poželjeli što bolje igre i plasman.

Hrvatska vaterpolska reprezentacija otputovala je danas na Mediteranske igre u turski Mersin. Na zagrebačkom aerodromu ispratili su ih brojni ljubitelji vaterpola, a posebno dirljiv bio je susret s osnovnoškolcima iz Visokog s kojima su razmijenili i fotografije.

- Zahvaljujem svima na velikoj podršci i dobrim željama kojima su nas ispratili na Mediteranske igre. Atmosfera u momčadi je odlična i jedva čekamo prvu utakmicu. Iako je Španjolska vrlo neugodan protivnik vjerujemo u našu pobjedu. Posebno su nas razveselili ovi mališani i njihove ćemo pozdrave nositi u našim srcima! - izjavio je reprezentativac Paulo Obradović.

Za Hrvatsku će na Mediteranskim igrama igrati Josip Pavić, Marko Bijač, Nikša Dobud, Ivan Krapić, Andro Bušlje, Ivan Milaković, Luka Lončar, Sandro Sukno, Petar Muslim, Luka Bukić, Paulo Obradović, Maro Joković i Anđelo Šetka. Prvu utakmicu na Mediteranskim igrama Hrvatska igra sutra protiv Španjolske.

Natjecanja hrvatske seniorske reprezentacije u 2013. godini su:

19.06. – 26.06.2013. – Mediteranske igre – Mersin
22.07. – 03.08.2013. – Svjetsko prvenstvo – Barcelona

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije