Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječio frustracije

Skandalozno! Nećete vjerovati što je poznati trener rekao novinarki

Jose Mourinho i David Moyes
Foto: PA/Pixsell
1/3
04.04.2017.
u 09:00

- U tom trenutku učinio sam veliku pogrešku, zbog čega žalim. Razočaran sam svojim ponašanjem

Bivši trener Manchester Uniteda David Moyes našao se u središtu skandala. Poznatom strategu, naime, ne ide dobro na klupi Sunderlanda s kojim je na začelju tablice pa je svoje frustracije iskalio na novinarki.

Događaj se zbio prije dva tjedna nakon što je Sunderland remizirao s Burnleyjem (0:0). Novinarka BBC-a Vicki Sparks upitala ga je li bio pod pritiskom s obzirom na to da je utakmicu s tribina pratio vlasnik kluba Ellis Short.

- Ne, nimalo, rekao je Moyes, a zatim, misleći da su se kamere ugasile, počeo prijetiti.

- Postala si malo bezobrazna na kraju, zato se pripazi. Mogla bi dobiti šamar, iako si žena. Budi oprezna sljedeći put kad dođeš, vikao je Moyes i otišao.

Iako se mnogima učinilo da se radilo o šali jer se novinarka smijala, to nije bila šala pa je FA savez pokrenuo istragu i Moyesa najvjerojatnije čeka kazna, a trener Sunderlanda se javno ispričao.

- U tom trenutku učinio sam veliku pogrešku, zbog čega žalim. Razočaran sam svojim ponašanjem. Nazvao sam novinarku istoga dana i ispričao joj se, a ona je ispriku prihvatila. Svi koji me poznaju znaju da nisam takva osoba, još jednom mogu svima poručiti da mi je žao, zaključio je Moyes.

Ključne riječi

Komentara 1

FR
fredyooo
12:11 04.04.2017.

moyes je dobro reagirao, ne treba joj se ispričavati, zapravo joj je trebao opaliti pljusku, novinari si previše dozvoljavaju. zamislite da za vrijeme trke F1 priupita nekog vozača nešto ili u sred ultimat fajta pri nekoj polugi, pita borca a zakaj ti je krvav nos. tako je ona njega u sred utakmice i pri nepovoljnom razvoju provocirala. pljuska bi joj dobro došla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije