Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pobjedi Barce

Rakitić kakvog rijetko viđamo: Izvrijeđao suparničkog igrača

Ivan rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/6
03.04.2017.
u 21:47

Utakmica je uglavnom prošla bez incidenta, ali kamere su ulovile hrvatskog reprezentativca u pravom izljevu bijesa. Takvog Rakitića rijetko viđamo

U 29. kolu španjolske lige Barcelona je u gostima bila bolja od Granade sa 4:1, a tom su pobjedom ostali na repu vodećem Realu. Madriđani s utakmicom manje imaju dva boda više od Katalonaca.

Strijelac u Barcinoj pobjedi u Granadi bio je i naš Ivan Rakitić koji je u 83. minuti zatresao mrežu za 3:1. Utakmica je uglavnom prošla bez incidenta, ali kamere su ulovile hrvatskog reprezentativca u pravom izljevu bijesa. Takvog Rakitića rijetko viđamo.

Nakon jednog dvoboja s igračem Granade Andreasom Pereirom, sudac je Ivanu Rakitiću pokazao žuti karton. Hrvatskom reprezentativcu bio je ljutit te je suparničkom igraču uputio niz uvreda, ali jedna se vrlo jasno iščitala s usana:

"Ideš u drugu ligu, k...in sine!"

>>U minuti 'planule' ulaznice za dvoboj Juventus - Barcelona

Komentara 1

AM
Ameise
10:33 04.04.2017.

Isprovociran covjek bio. I on je od krvi i mesa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije