Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUVE – ATLETICO

Simeone: Sve smo bolji zbog Mandžukićeva uklapanja u momčad

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
09.12.2014.
u 08:47

– Prema onome što čitam u vašim člancima, momčad je sve bolja. Točno je da je sve bolja, no uvijek postoje situacije za nastavak rasta kao posljedica Mandžukićeva uklapanja u momčad te nastojanja ekipe da drži što dulje loptu i tako stvori opasne prilike pred protivničkim golom – rekao je Simeone novinarima u Torinu

Trener Atlético Madrida, Diego Simeone, večeras očekuje tešku i neizvjesnu utakmicu protiv Juventusa u posljednjem kolu grupne faze Lige prvaka, no ističe kako su njegovi igrači svakim danom sve bolji.

– Prema onome što čitam u vašim člancima, momčad je sve bolja. Točno je da je sve bolja, no uvijek postoje situacije za nastavak rasta kao posljedica Mandžukićeva uklapanja u momčad te nastojanja ekipe da drži što duže loptu i tako stvori opasne prilike pred protivničkim golom – rekao je Simeone novinarima u Torinu.

Hrvatski napadač zabio je 8 golova u posljednjih 11 utakmica, a imao je i jednu asistenciju. Atléticov trener vjeruje da bi mogao zatresti mrežu i prvaku Italije, iako će to biti teže u odnosu na utakmicu u Madridu gdje je Atlético prije dva mjeseca pobijedio 1:0.

– Juventus igra bolje doma nego u gostima i to će biti lijepa utakmica. Vidjet ćemo tko će biti prvi, tko drugi, a tko neće proći skupinu jer postoji mogućnost da Juventus u slučaju poraza ispadne – napomenuo je.

Atlético ima 12 bodova, Juventus 9, Olympiakos 6 i Malmö 3.

Igrači madridskog kluba na put su krenuli jučer u 10.30 sati, a u Torino su stigli oko 13 sati, nakon kašnjenja zbog kvara radara na torinskom aerodromu , zbog čega avion neko vrijeme nije mogao sletjeti. Nakon spuštanja krenuli su u hotel, a navečer su odradili trening.

Mandžukić, koji bi trebao biti u početnom sastavu, dobro poznaje Juventus. Prije dvije godine u Torinu je glavom postigao pogodak za Bayernovu pobjedu od 2:0 u uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka. Nijemci su slavili s istim rezultatom i u prvom susretu. Bayern München tada je osvojio europski naslov.

Atlético Madrid, od kada ga vodi Diego Simeone, nikada nije izgubio od talijanske momčadi. U posljednje četiri godine odigrali su pet utakmica u kojima su pali Lazio, Milan i Juventus.

– Očekujem dosad najbolji Juventus jer moraju odigrati odličnu utakmicu kako ne bi ispali – napomenuo je Simeone.

Vezni igrač Koke, čije bi lopte trebale u formaciji 4-4-2 pronalaziti Mandžukića i Francuza Griezmanna, kaže:

– Nadam se da ću pomoći suigračima. Moramo učiniti sve da pobijedimo.

Utakmica počinje u 20.45 sati.

>> Atleticov zrakoplov s Mandžukićem nakratko nestao s radara u Italiji

Komentara 2

UZ
uzor10
16:07 10.12.2014.

Mandzi je domet da igra za Rudeš tu mu je mjesto realno.

Avatar bebz_zg
bebz_zg
11:34 09.12.2014.

ovaj mandzo ima vise srece nego pameti. kako ga lopta uvijek pogodi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije