Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJET

Sesvete su na pragu Prve HNL, ali ne žele igrati na tuđem stadionu

Hrvoje Štrok
Luka Stanzl/PIXSELL
30.05.2015.
u 18:45

Ambiciozna družina iz Sesveta iza sebe ima odličnu sezonu, crveno-crni su predvođeni najboljim igračem Frankom Ohandzom Zoom stigli nadomak Prve lige.

Sesvete su na pragu ulaska u prvoligaško društvo. Inter je već proslavio ulazak u viši rang, dok su pred Sesvećanima tek dani odluke. Prvo je na rasporedu prvenstveni dvoboj sa Segestom, onda pak dodatne kvalifikacije za ulazak u Prvu HNL. Ako će ih uopće i biti, u našem je nogometu i dalje sve otvoreno...

Ambiciozna družina iz Sesveta iza sebe ima odličnu sezonu, crveno-crni su predvođeni najboljim igračem Frankom Ohandzom Zoom stigli nadomak Prve lige. Simpatični Kamerunac ove je sezone u 21 utakmici zabio 14 pogodaka, bez dvojbe je jedan od najboljih igrača Druge HNL. Zanimljivo, Frank Ohandza Zoa u karijeri je upisao 12 nastupa (uz osam pogodaka) za U-20 reprezentaciju Kameruna, a nogometnu karijeru gradio na Tajlandu (Buriram United), Njemačkoj (Greuther Fürth) i Grčkoj (Iraklis).

Zoa je, također, imao je velikih problema prilikom dolaska u Hrvatsku, no onda je Sesvetama "ruku spasa" pružio Dinamo. Čelnicima hrvatskog prvaka bilo je mnogo lakše osigurati radnu dozvolu, pa su oni sami registrirali 24-godišnjeg napadača, a onda ga usmjerili prema Sesvetama...

No, Sesvete imaju još nekoliko "jakih aduta" poput Hrvoja Štroka, Marka Šarlije ili U-19 reprezentativca Marka Stolnika. A kvalitetan materijal u složnu je cjelinu uklopio trener Valentin Barišić kojemu uspješno asistira modra legenda Edin Mujčin.

>> Više pročitajte na Goal.com

>> Ako Osijek bude zadnji, onda nema kvalifikacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije