Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKORILI ENGLESKU PRIJESTOLNICU

Senzacionalan uspjeh Dinama, ovo nisu napravili Real, Bayern i drugi velikani!

Dinamo u Maksimiru pobijedio Chelsea
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
07.09.2022.
u 07:00

Plavi momci pišu nogometnu povijesti što se tiče natjecanja pod okriljem UEFA-e, slavljem nad Bluesima napravili su veliki podvig kakvim se ne može pohvaliti nitko.

Dinamo se pobjedom nad Chelseajem (1:0) definitivno upisao u europsku, rekli bi i svjetsku povijest. 

O čemu se radi, hrvatski prvak je u sedam godina uspio srušiti sva četiri najveća londonska kluba: Arsenal, Tottenham, West Ham i Chelsea i tako se upisao u povijesti europskih natjecanja kao prvi klub kome je to pošlo za nogom.

Plavi su doslovno pokorili glavni grad Engleske, to nisu uspjeli brojni velikani poput Barce, Reala, Bayerna, Juventusa, Intera...

Dinamo je 2015. godine u grupnoj fazi Lige prvaka iznenadio Arsenal te slavio 2:1 pogocima Josipa Pivarića i Juniora Fernandesa, tada je na klupi sjedio Zoran Mamić

06.09.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 1. kolo, skupina E, GNK Dinamo - FC Chelsea. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Tottenham i show program Mislava Oršića još se svi svježe sjećamo, na Maksimiru je Dinamo šokirao Spurse Josea Mourinha i prošao dalje u Europskoj ligi nakon 3:0 pobjede. 

Hrvatski prvak je uspio odnijeti bodove i na gostovanju kod West Hama u prosincu 2021. godine, Oršić je novim fantastičnim golom u trećoj minuti donio sva tri boda našem predstavniku. 

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

Komentara 2

Avatar Rodnaldo
Rodnaldo
16:46 07.09.2022.

Idemo se sada spustiti na zemlju. Odlična izjava Čačića da se sada treba fokusirati na nacionalno prvenstvo, ono je važnije, jer nitko razuman ne očekuje da Dinamo bude prvak Europe. Rezultat za Chelsea nije tako tragičan , istina da dobarbar rezultat donosi sigurnost, lakše se nosit sa pritiskom. Milan i RB Salzburg izgubili su dva boda dakle sve je otvoreno. Sve za Dinamo, Dinamo ni za što a ljubomornim tekstopiscima iz Slobodne Dalmacije poručujem neka se glođu od zavisti. Kada će vama u Split doći igraći poput Ševčenka , Kanea, Inzagia ,Silve i ostalih velikana nogometne igre?

Avatar utunelu
utunelu
07:36 07.09.2022.

Chelsea los na razini Hajduka cini se disponiran vremenskim prilikana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije