Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA POBJEDA

Tomašević čestitao Dinamu veliku pobjedu i komentirao sudbinu maksimirskog stadiona

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/93
06.09.2022.
u 21:58

Čestitke stižu sa svih strana nakon velike pobjede Dinama.

Dinamo je pred više od 20 tisuća ljudi na Maksimiru svladao Chelsea rezultatom 1:0. Strijelac je bio Mislav Oršić u 13. minuti, a erupcija slavlja nastavila se i nakon utakmice. Čestitkama se pridružio i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

- Čestitam GNK Dinamo Zagreb na nevjerojatnoj pobjedi protiv Chelsea, donedavnog pobjednika Lige prvaka. Ovakvi uspjesi, ali i slavna povijest ovog kluba, obvezuju nas da što prije riješimo 20-godišnji problem potpuno neodgovarajućeg stadiona. Još jednom bravo igračima i svima koji su doprinijeli večerašnjoj pobjedi! - kazao je Tomašević.

Tema stadiona aktualizirala se više nego ikad posljednjih dana. Gradonačelnik je više puta komentirao sudbinu stadiona, a o tome možete čitati OVDJE.

Dodajmo, kako je Tomašević utakmicu pratio iz svečane lože u društvu brojnih poznatih osoba.

>> VIDEO: Senzacija na Maksimiru: Dinamo srušio Chelsea na otvaranju Lige prvaka!

 

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zdravljak
08:00 07.09.2022.

Zasjeno na Bandićev stolac baš na svakom mjestu. I tamo gdje se širi demagogija i tamo gdje se ubire lova.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije