Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPISAO NA TRI GODINE

Senzacija iz Gruža: Najbolji igrač svijeta vratio se kući!

Sandro Sukno
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/6
31.08.2018.
u 12:52

- Brzo smo se dogovorili i mislim da bi ubrzo trebao početi s trenirati s prvom ekipom - rekao je Sukno.

Sandro Sukno, najbolji igrač svijeta i kapetan Hrvatske vaterpolske reprezentacije, vratio se u VK Jug Croatia osiguranje za sljedeće tri godine.

Nakon sedam godina izbivanja iz Gruža kapica s brojem devet ponovno je rezervirana za onoga kome i pripada. Sandro je gruški bazen napustio 2011. godine, kada je potpisao za Pro Recco. Nakon sezone u Italiji, vratio se u Hrvatsku, tj. u Primorje EB. Poslije avanture u Rijeci, ponovo 2015. odlazi u Genovu.

Za talijanskog velikana je igrao sve do prošle sezone, kada je zbog zdravstvenih problema morao prekinuti svoju karijeru. Nakon teškog perioda kako u svom životu, tako i u svojoj karijeri, Sandro se ponovno vratio u bazen.

- Brzo smo se dogovorili i mislim da bi ubrzo trebao početi s trenirati s prvom ekipom. Vidit ćemo kroz sljedećih nekoliko mjeseci kako će se sve razviti. Nadam se da će sve biti dobro jer je ipak velika pauza iza mene. Treba ići polako i biti ustrajno i nadam se da će ova priča biti pozitivna te da ću moći igrati -  izjavio je Sandro Sukno.

- Iznimno sam sretan Sandrovim povratkom u svoj klub i u svoj Grad. Ne smijemo žuriti, moramo dozirati treninge tako da nemamo neki vremenski okvir za njegov povratak službenim utakmicama. Kad krene s treninzima, ocjenjivat ćemo njegovo stanje i odlučiti kada je pravo vrijeme za povratak - poručio nam je trener Vjekoslav Kobešćak nakon potpisivanja.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar JustinCase69
JustinCase69
13:27 31.08.2018.

Sretno Sandro!

DU
Deleted user
23:20 31.08.2018.

Super prije svega što je zdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije