Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrhunski potez

Šarićevo dodavanje bez gledanja Tomiću među najboljim akcijama Eurobasketa

Dario Šarić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
07.09.2015.
u 14:30

Prvog dana Europskog prvenstva među pet najboljih bio je Mario Hezonja, a sada opet imamo predstavnika.

Nije to prevelika utjeha za Darija Šarića nakon poraza od Grčke, no njegovo dodavanje bez gledanja Anti Tomiću uvršteno je među pet najboljih akcija drugog dana Eurobasketa.

Prvog dana Europskog prvenstva među pet najboljih bio je Mario Hezonja, a sada opet imamo predstavnika.

Akciju je na svom YouTube kanalu objavila Fiba i postavila je na četvrto mjesto. Čeh Jan Vesely sa svojim zakucavanjem je peti, Talijan Andrea Bragnani s blokadom treći, koš Nemanje Bjelice za pobjedu Srbije je drugi, dok je zakucavanje Francuza Nicolasa Batuma najbolja akcija drugog dana Eurobasketa.

>>Šarić je već sada lider momčadi, a Hezonja je do njega

 

Komentara 3

ST
strsljen2013
14:45 07.09.2015.

Svaka čast ovome nazovi glasilu i demokraciji. košarka i košarkaši se mogu komentirati a do neki dan ih nigdje nije bilo u vijestima, samo nogomet. Bljuje mi se od demokracije. Dečki samo naprijed, jedna izgubljena ništa neznaći za razliku od dvije u nogometu.

RI
rikavac
17:24 07.09.2015.

Obadvije utakmice su dobre bile i malo nam je falilo ptotiv Grcke koja nas je dobila na iskustvo velikih utakmica. Promasaj Hezonje za dvije trice i Sariceva slobodna podlegli pritisku i brzopletosti al sta je tu je oporavit ce se Bojan i bice to bolje.

RI
rikavac
17:30 07.09.2015.

Samo mi nikad nece bit jasan kosarkas Ante Tomic koji je izvikan od strane novinara jer taj covjek kad igra neznam ili bi se smijao ili plakao. Covjek jos nije naucio bacat slobodno bacanje. Kosarkas sa tom Visinom i snagom nemogu da vjerujem da nemoze bit vladar pod obrucem da nemoze zakucat da nemoze loptu osvojit i da igrac koji je manji od njega 10-15 cenat nadskoci ga i da kos. Znamo sta su radili nasi centri Radja Vrankovic jer kad prime loptu pod obrucem kos je a Ante kad primi loptu to je izgubljena u vecini slucajeva. Zoric sa 33 godine onako igra skace bori se za svaku loptu trosi se maksimalno i pogadja za razliku od Ante koji je samo kao brojno stanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije