Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danko Cvjetićanin:

Šarić je već sada lider momčadi, a Hezonja je do njega

Dario Šarić
Igor Kralj/PIXSELL
07.09.2015.
u 13:20

Šteta što nismo imali Bogdanovića, ali i bez njega naša obrana bila je jako dobra, bez puno pojedinačnih pogrešaka.

Jako je teško komentirati utakmicu u kojoj smo igrali fantastično, a na kraju izgubili. Igrali smo gotovo bez ijedne pogreške dobrih 35 minuta. Imali smo nekih loših dodavanja, imali smo nekoliko loših akcija u samoj završnici. Grci su strpljivo čekali i dočekali svoju priliku. Mislim da su se na početku utakmice uloge malo izmijenile, da su se Grci više bojali nas nego mi njih. Šteta što nismo imali Bogdanovića, ali i bez njega naša obrana bila je jako dobra, bez puno pojedinačnih pogrešaka. Ta naša obrana unijela je totalnu nervozu kod Grka. Oni su izgubili koncentraciju kod šuteva. Tako smo došli u situaciju da mi postavljamo pravila igre. Ta obrana je nešto što bi nas trebalo krasiti do kraja turnira. Za to je, naravno, zaslužan izbornik Perasović jer je to njegov stil obrane.

Ove godine zaista djelujemo kao momčad. Prvo su odlični bili Šarić i Simon. Tako dobra razdoblja igre pojedinih igrača nedostajala su nam u drugom poluvremenu. Jer, u utakmici s malim brojem koševa upravo takvi sjajni pojedinci rade preokret. Na našu žalost, Grci su imali takvog igrača u Spanoulisu, koji se uvijek pojavi kada je najpotrebnije za njegovu momčad. Bilo da igra za klub ili reprezentaciju. Presudilo je što su iz nekih naših pogrešaka Grci počeli postizavati velik broj koševa unutar reketa. A veći dio utakmice uspjeli smo ih udaljiti od unutarnje igre što je jako čudno jer su grčki igrači fizički puno jači od naših.

Na kraju, moram reći da imamo jako talentiranu reprezentaciju s dvojicom 21-godišnjaka koji nose igru. Šarić i Hezonja imaju već sada lidersko samopouzdanje. Ne trebamo plakati nakon ovog poraza s Grcima, pokazali smo i protiv njih da imamo jaku momčad i odličnog trenera.

>>Bogdanović je htio igrati, nagovarao me, ali nije me uspio nagovoriti

>>Grčka pobijedila na iskustvo, Hrvatska mladost se raspala u završnici

Komentara 19

RI
rikavac
17:38 07.09.2015.

Slazem se da ce bit istinske vodje u repki al sinoc je se vidjela brzopletost kod njih obadvojice i nezrelost koja ce se vremenom popravit i iz utakmice u utakmicu su sve bolji. Al mi nije jadan Ante Tomic taj covjek otkad pratim repku ne pamtim odnosno neznam kad je odigrao dobru partiju. Ima visinu ima snagu al da covjek nemoze dat vise od pet koseva i napravit 4 skoka to mi je nejasno. Nemoze zakucat nemoze ni jedan duel jedan na jedan pod obrucem dobit svi ga zaskoce i pogode kos. Svaki put mi ocekujemo nesto od njega vec 3-4 godine a dobijemo veliko nista.

Avatar Johanson
Johanson
16:01 07.09.2015.

Ovi momci su odlićni i nadam se da će biti jos boljih predstava

ST
strsljen2013
14:45 07.09.2015.

Svaka čast ovome nazovi glasilu i demokraciji. košarka i košarkaši se mogu komentirati a do neki dan ih nigdje nije bilo u vijestima, samo nogomet. Bljuje mi se od demokracije. Dečki samo naprijed, jedna izgubljena ništa neznaći za razliku od dvije u nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije