Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sportski rivali

Karabatić uoči rukometnog El Clasica nahvalio Hrvatsku!

Nikola Karabatić, Domagoj Duvnjak
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
22.01.2016.
u 16:15

– Hrvatska zbilja dobro igra 5-1 obranu koja se pretvara u 3-2-1. Očekujem vrlo tešku utakmicu i veliku borbu

Hrvatska rukometna reprezentacija fenomenalnim je izdanjima protiv Islanda i Makedonije najavila da je na Europskom prvenstvu u Poljskoj spremna za velike stvari. No, pred njima je vjerojatno najteži ispit do sada, sutra nas očekuje stari sportski rival Francuska.

Aktualni prvak ponovno igra vrlo dobro, a Nikola Karabatić potvrđuje da je jedan od najboljih rukometaša svih vremena. U najavi ove utakmice pohvalio je Hrvatsku i najavio težak dvoboj.

– Hrvatska je opasna, agresivna. Mirko dobro brani, u napadu imaju puno opasnih igrača poput Mamića, Karačića, Duvnjaka, Čupića i Horvata. Odlično igraju, opasna su ekipa i naravno da ćemo morati biti oprezni – rekao je Karabatić i odgovorio na pitanje što će biti ključ za pobjedu.

– Obrana! Ona reprezentacija koja u tom segmentu bude bolja, ona će pobijediti. Hrvatska zbilja dobro igra 5-1 obranu koja se pretvara u 3-2-1. Očekujem vrlo tešku utakmicu i veliku borbu.

>>Hrvatska je sve moćnija, a Francuzi su u čudu: Ovo dugo nismo vidjeli

Komentara 11

GA
Gambit
16:29 22.01.2016.

Francuska je Francuska te ih moramo respektirati, ali moramo pokazati samopouzdanje svakako.

RS
rasta sev
20:25 22.01.2016.

Da li to Karabatić okreće pilu naopako,teško ćemo s njima.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
17:43 22.01.2016.

Šta nije dotični trebao bit u buksari ? Stalno nam nameću neka pravne EU stečevine a kad imaju namještalku pa se radi o nacionalnom interesu olako se pređe preko svega. Moramo se i u tome ugledat na Francuze ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije