Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UNATOČ ODLIČNOM POČETKU

Rukometašice Lokomotive doživjele uvjerljiv poraz u Europskoj ligi

Rukometašice Lokomotive obranile naslov prvakinja Hrvatske
Zeljko Hladika/PIXSELL
06.01.2024.
u 18:35

Lokomotiva je odlično otvorila utakmicu i nakon pet minuta su izabranice Vedrana Krkača vodile 4-1. No, Njemice su već tri minute poslije došle do izjednačenja. "Lokosice" su imale napadačke serije pa su novom opet došle do tri gola prednosti (8-5), da bi na polovici prvog dijela Njemice ponovno izjednačile (9-9)

Rukometašice zagrebačke Lokomotive doživjele su uvjerljiv poraz u utakmici 1. kola skupine B Europske lige odigranoj u subotu u dvorani Sutinska vrela, gdje je njemački Thueringen slavio s 28-21 (13-13).

Kristina Dramac je s pet pogodaka bila najefikasnija igračica domaće momčadi, a po četiri gola postigle su Ana Malec i Kristina Prkačin. U pobjedničkoj ekipi najbolje su bile Kathrin Pichlmeier i Johanna Reichert sa po sedam pogodaka.

VIDEO Filip Hrgović saznao loše vijesti

Lokomotiva je odlično otvorila utakmicu i nakon pet minuta su izabranice Vedrana Krkača vodile 4-1. No, Njemice su već tri minute poslije došle do izjednačenja. "Lokosice" su imale napadačke serije pa su novom opet došle do tri gola prednosti (8-5), da bi na polovici prvog dijela Njemice ponovno izjednačile (9-9).

Opet je uslijedila serija hrvatskih prvakinja od tri pogotka za 12-9 u 20. minuti. No, tu je Lokomotiva polako počela gubiti korak. Na poluvremenu je bilo 13-13, a rezultatska ravnoteža je potrajala još pet minuta u drugom poluvremenu. Tad su gošće kod rezultata 15-15 postigle pet pogodaka zaredom i stekle prednost koja je bila nedostižna za Lokomotivu.

VEZANI ČLANCI:

Uz ove dvije ekipe su u skupini B još rumunjska Dunarea i francuski Chambray, koji će utakmicu 1. kola odigrati u nedjelju. Tad će prvu utakmicu u skupini A odigrati i drugi hrvatski predstavnik, koprivnička Podravka Vegeta, koja će gostovati kod mađarskog Praktikera (18 sati).

Lokomotiva će za tjedan dana, 13. siječnja (18 sati), u utakmici 2. kola Europske lige gostovati kod francuskog Chambraya. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije