Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Coppa Italia:

Roma posljednji četvrtfinalist nakon što je svladala Lecce

reuters
20.01.2022.
u 23:16

U četvrtfinalu, u jednoj utakmici, Roma će također biti domaćin te će igrati protiv Intera. U ostalim četvrtfinalnim dvobojima se sastaju: Juventus - Sassuolo, Fiorentina - Atalanta i Milan - Lazio

Nogometaši Rome kao posljednji su se plasirali u četvrtfinale talijanskog Kupa. Na svom Olimpicu Roma je svladala Lecce, jedinog drugoligaša u ovoj fazi natjecanja, s 3-1.

Gosti su vodili u Rimu pogotkom Calabresija u 15. minuti. Malo je nedostajalo da drugoligaš na odmor ode s golom prednosti, no u 40. minuti je izjednačio Kumbulla, a u nastavku se dogodio potpuni preokret Rome koja je potpuno dominirala kroz svih 90 minuta.

Prvo je Tammy Abraham u 54. zabio za 2-1. Potom je unutar samo tri minute (60. i 62.) gostujući igrač Gargiulo zaradio dva žuta kartona čime je drugoligaš iz Leccea i definitivno pokleknuo. Potvrda pobjede dogodila se u 81. minuti kada je Uzbek Šomurodov dao gol za 3-1.

U četvrtfinalu, u jednoj utakmici, Roma će također biti domaćin te će igrati protiv Intera. U ostalim četvrtfinalnim dvobojima se sastaju: Juventus - Sassuolo, Fiorentina - Atalanta i Milan - Lazio.

Coppa Italia, osmina finala:

Roma - Lecce 3-1 (Kumbulla 40, Abraham 54, Šomurodov 81 / Calabresi 15)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije