Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAIŠAO NA PREPREKE

Jose Mourinho u velikoj potrazi za veznjakom, ali ruke su mu dosta vezane

19.01.2022.
u 17:45

Da bi se išta ostvarilo Roma mora prvo prodati Gvinejca Amadoua Diawaru, koji je trenutno sa svojom reprezentacijom na Afričkom kupu nacija. Za njega interes pokazuje turski Galatasaray.

Trener Rome José Mourinho je u potrazi za veznjakom, a kao potencijalna pojačanja spominju se Tanguy Ndombele iz Tottenhama i Joao Moutinho iz Wolverhamptona, objavili su talijanski mediji.

Tottenham sigurno neće prodati Ndombelea za kojeg su 2019. Lyonu platili 60 milijuna eura, a kad bi bila riječ o posudbi do kraja sezone Roma bi još morala nagovoriti Spurse da preuzmu dio njegove plaće.

Puno realnija opcija je dolazak Moutinha, kojem u lipnju ističe ugovor s Wolverhamptonom, a engleski klub mu nema namjeru ponuditi produženje suradnje. Također, Mourinho i Moutinho imaju istog menadžera, a i Mourinhu se sviđa na koji način igra iskusni 35-godišnji Portugalac.

No, da bi se išta ostvarilo Roma mora prvo prodati Gvinejca Amadoua Diawaru, koji je trenutno sa svojom reprezentacijom na Afričkom kupu nacija. Za njega interes pokazuje turski Galatasaray.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije