Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Roma bolja od Milana, Pjanić zabio fantastičan gol

Miralem Pjanić
Reuters (Ilustracija)
25.04.2014.
u 23:12

Rimljani su bili bolja momčad u prvom poluvremenu, ali na gol su čekali do 44. minute, kada je nakon fantastičnog solo prodora zabio Miralem Pjanić. Za 2:0 zabio je Gervinho u 65. minuti.

Roma je u prvoj utakmici 35. kola Serie A sa 2:0 pobijedila Milan i tako nastavila lov na Juventus, koji im sada bježi pet bodova, ali 'stara dama' ima utakmicu manje.

Rimljani su bili bolja momčad u prvom poluvremenu, ali na gol su čekali do 44. minute, kada je nakon fantastičnog solo prodora zabio Miralem Pjanić.

Za 2:0 zabio je Gervinho u 65. minuti. Napadač Obale Bjelokosti zabio je iz odbijanca nakon što je udarac Francesca Tottija kratko odbio Abbiati.

Milan je porazom ostao na sedmom mjestu sa 51 bodom te će vrlo vjerojatno ostati bez Europe sljedeće sezone

Remi Nantesa i Marseillea

U prvoj utakmici 35. kola Le Championnata Nantes i Marseille su odigrali 1:1. Gosti su poveli u 30. minuti preko Thauvina, a bod domaćinu je spasio Gakpe u 64. minuti. Marseille je šesti sa 53 boda, a Nantes deseti sa 44 boda.

Rezultatom 1:1 završila je i prva utakmica 35. kola Primere između Elchea i Levantea. Domaćini su vodili od 63. minute golom Boakyea, dok je bod gostima u 74. minuti donio Angel. Elche je 15. sa 36 bodova, a Levante deveti sa 42 bodova.

U Bundesligi su 32. kolo remijem bez golova (0:0) otvorili Hannover i Stuttgart.

>> Valdes prelazi u Monaco, Subašić dobiva veliku konkurenciju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije