Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOLJI UVJETI

Rješenje za Miočića? 'Ovdje u dva meča zaradim dvostruko više nego u 15 UFC-ovih!'

FILE PHOTO: Mixed Martial Arts - UFC Fight Night - Stipe Miocic v Fabricio Werdum
RODOLFO BUHRER/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.04.2021.
u 09:00

– Sada živim i svakodnevno uživam u životu sa svojom obitelji.

Na listu boraca koji tvrde da izvan UFC-a zarađuju bolje nego što su zarađivali pod okriljem najmoćnije svjetske MMA promocije, sada možete dodati i ime Coreyja Andersona, piše Fight Site. Bilo bi to i rješenje za Stipu Miočića, koji je bez obzira na rekordan broj obrana titula prvaka elitne teške UFC-ove kategorije konstantno bio podcijenjen, u svakom, pa i u financijskom smislu. A identične probleme s organizacijom imali su i drugi prvaci te su često to iznosili u javnost.

Nekadašnji TOP 5 borac UFC-ove poluteške kategorije napustio je MMA lidera nakon teškog poraza od Jana Blachowicza, a kao član Bellatora dosad je upisao dva nastupa i dvije pobjede. No, kako tvrdi sam Anderson, i to je bilo dovoljno da u džep pospremi mnogo više novca nego što je zaradio kroz 15 borbi u UFC-ovu oktogonu.

– UFC mi je dao karijeru, ali Bellator mi je dao život! U dvije borbe i šest mjeseci provedenih u Bellatoru zaradio sam dvostruko više nego u 15 UFC borbi (11 pobjeda i dva bonusa) tijekom sedam godina. Sada živim i svakodnevno uživam u životu sa svojom obitelji - napisao je Anderson na Twitteru.

Nije poznato koliko točno Corey zarađuje u Bellatoru, niti možemo sa sigurnošću reći koliko je zaradio kao član UFC-a, ali neke brojke su ipak poznate. Ugledni borilački portal MMA Mania tako je izvukao podatke po kojima je Anderson za svoju borbu na UFC-u 196 dobio 20.000 dolara zagarantiranog honorara i još toliko pobjedničkog bonusa, dok je, recimo, na UFC-u 232 zaradio ukupno 130.000 (65.000 + 65.000).

Istaknimo i da, za razliku od UFC-a u kojem borci trenutačno nose isključivo Venumove uniforme, Bellatorovi članovi imaju tu slobodu da sami odlučuju koga će i koliko reklamirati na svojoj borilačkoj odjeći. Tko zna, možda se baš tu krije ''blago'' kojim se Corey ovom prigodom pohvalio...

Komentara 5

ER
EroK
17:38 23.04.2021.

Stipe Miocic je najbolji svih vremena! Mozda ne bi bilo lose, da u Bellatoru osigura lijepi zivot svojoj obitelji!

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
15:34 23.04.2021.

Nece Stipe vise u ring. Tolike batine je dobio...

K0
Konjina2.0
12:27 23.04.2021.

koliko li je novca potrebno da bi neki bili zadovoljni.. Nikad dosta dragi moji, nikad dosta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije