Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na zebeca

Riječani se unijeli sucu u lice: Smeće jedno, doći ćeš ti u Rijeku!

Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
04.04.2018.
u 21:48

"Smeće jedno, doći ćeš ti u Rijeku, j*** ćemo ti mater!"

Riječani su ljutiti napustili Zagreb, igrači uopće nisu davali izjave, Matjaž Kek osuo je paljbu po sucu Mariju Zebecu, a bit će još i te kako repova nakon Dinamove pobjede nad Rijekom 3:0 u polufinalu kupa, otkriva Goal.com.

Naime, nakon utakmice isključeni Filip Bradarić unio se sucu Zebecu u lice i izbio mu loptu iz ruku, govoreći mu "Sram te bilo, đubre jedno!"

Stoji tako u zapisniku s utakmice, koji je sastavio delegat Ante Vučemilović, na prijavu Zebeca.

Disciplinski će sigurno nadrapati i jedan od Kekovih pomoćnika Danko Matrljan sucu je vikao:

"Smeće jedno, doći ćeš ti u Rijeku, j*** ćemo ti mater!"

Komentara 38

Avatar Le-Freak
Le-Freak
22:35 04.04.2018.

Losi gubitnici su dupli gubitnici. Gube sve simpatije.

Avatar mlijeko
mlijeko
22:33 04.04.2018.

Da je sudac htio suditi za Dinamo isključio bi Bradarića u 45 minuti i sudio penal, jer je bilo igranje rukom, dakle drugi žuti i penal...ovako ovi napadi veceras vrlo slaboj Rijeci služe samo kao izgovor a na taj način utječu na suce u idućim utakmicama. Ovo nije trebalo Bradariću..dobiće najmanje 3 utakmice.. A prvi karton je zaradio kada je povlačio Olma i zastao na rubu 16-ca i sukrivac je za gol. Pa nisu imali pošteni udarac na gol.

MA
..Marsijanac
23:21 04.04.2018.

Sudac je sudio vrlo dobro... Tesko je pogrijesio ne dosudivsi jedanajsterac za Dinamo u 45toj minuti, kad je Rijekin igrac igrao rukom u kaznenom prostoru...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije