Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER DINAMA

Jurčević: Bit ćemo još bolji, svladat ćemo Hajduk u finalu

Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/10
04.04.2018.
u 19:32

- Ovo je bila strahovito važna utakmica za nas, imali smo imperativ pobjede. Jedan razlog za to je finale Kupa i veliki derbi s Hajdukom, a drugi jest da vratimo samopouzdanje u momčadi

Dinamo je danas na Maksimiru s 3:0 svladao Rijeku i izborio finale Kupa u kojem ga čeka Hajduk. Finale je na rasporedu 23. svibnja u Vinkovcima.

- Ovo je bila strahovito važna utakmica za nas, imali smo imperativ pobjede. Jedan razlog za to je finale Kupa i veliki derbi s Hajdukom, a drugi jest da vratimo samopouzdanje u momčadi - rekao je trener Dinama Nikola Jurčević i dodao:

- Imali smo problema, pogotovo u obrambenoj liniji, ali dečki su odigrali korektno. Pobijedili smo, nismo primili gol i zadovoljan sam.

Dinamo - Rijeka
1/11

Prvi gol za Dinamo postigao je Izet Hajrović.

- Hajrović je vrlo koristan, ima odličnu lijevu nogu i može riješiti utakmicu. No, još uvijek nije sasvim spreman jer je imao dugu pauzu, ali može nam biti jako koristan u budućnosti.

Rijeka je od 47. minute igrala s igračem manje jer je Bradarić dobio drugi žuti karton. No, Dinamo nakon toga nije dobro izgledao.

- Ne znam što je bilo u glavama igrača, ali tim dijelom igre nisam zadovoljan. Opustili smo se tek kad smo zabili drugi gol.

Ante Ćorić upisao je gol i asistenciju.

- On je klasa. Danas je svoju priliku iskoristio na najbolji način.

Dinamu slijedi finale s Hajdukom.

- Veliki derbi, moramo biti sretni da su ponovo Dinamo i Hajduk u finalu. Bit ćemo još bolji, još spremniji i vjerujem da možemo osvojiti Kup - zaključio je Jurčević.

Komentara 5

Avatar zagorac2
zagorac2
07:28 05.04.2018.

moram se ispricat Jurcevicu jer sam jucer napisal da bude danas bivsi, ocito da sam pogrijesil ali sam pogrijesil kad sam mislil da je Rijeka drukca od Hajduka, ista stvar neposteni jedni neposteni drugi jedina razlika je ta da je to Rijeka nekad radila u rukavicama a danas se je sa Kekom stvarno srozala na razinu Hajduka, zalosno ali istinito

Avatar petrolio
petrolio
08:27 05.04.2018.

igra jest bila bolja nego u zaprešiću, ali daleko je to još pod toga kako dinamo može i mora igrati obzirom na igrače koje ima...no treba pošteno reći da je i trener jako kratko ovdje da bi mogao uvesti neke velike novitete u igri, to će doći s vremenom (nadam se)

JE
jensencolt
21:18 04.04.2018.

Hoće naravno dobiti ako opet bude imao ovakvog suca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije