Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo - Rijeka

Sudački ekspert komentirao sporne odluke: 'Ono nije crveni za Bradarića, ali...'

Dinamo - Rijeka
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/14
04.04.2018.
u 19:48

Da bismo rasprave o spornim situacijama preduhitrili, poslušali smo ocjenu sudačkog eksperta Draženka Kovačića koji je za HNTV prokomentirao suđenje.

Dinamo je sasvim zasluženo pobijedio Rijeku 3:0 i plasirao se u finale Hrvatskog nogometnog kupa. modri su bili puno bolji i zasluženo pobijedio, ali kako to već obično biva, uvijek se za našim derbijima vuku repovi.

Tako će sigurno biti i danas, jer spornih situacija ima, ali da bismo te rasprave preduhitrili, poslušali smo ocjenu sudačkog eksperta Draženka Kovačića koji je za HNTV prokomentirao suđenje.

Istaknuo je da u dva navrata zaleđa igrača Rijeke nije bilo, ali da to nije značajno utjecalo na igru, a istaknute su tri velike sporne situacije.

Krajem prvog poluvremena Rijekin kapetan Bradarić rukom u kaznenom prostoru zaustavio udarac Doumbije s 20 metara. Sudac je procijenio da Bradarić nije imao namjeru igrati rukom...

Dinamo - Rijeka
1/14

- Trebao je biti jedanaesterac za Dinamo i drugi žuti karton Bradariću, rekao je Kovačić.

Bradarić je ipak tada ostao u igri, ali je već početkom drugog dijela dobio drugi žuti karton.

- Čini se da je Bradarić prvi došao do lopte, ispred njega nema igrača i njegov start je prema lopti. Tada tek dolazi igrač Dinama... Ovdje nije trebao biti crveni karton...

Kovačić je na kraju ustvrdio da je Rijeka oštećena u 70. minuti jer je trebala dobiti prekršaj na rubu kaznenog prostora, ali je umjesto toga Acosty dobio žuti karton.

Komentara 16

BL
bluesclues
20:04 04.04.2018.

...istina je da je bradaric nepravedno iskljucen u 47. ali on nije niti smio bit u igri nakon golmanske intervencije u svom kaznenom....

VR
vrbaZG
20:28 04.04.2018.

Bradarić je trebao dobiti 1. žuti karton za prigovor u trenutku kada je Stojanović dobio žuti karton prekršaj. 1 žuti karton je dobio kad je trebao dobiti 2. pa bi Rijeka već od 25. minute gubila 1:0 i imala igrača manje. A kad već nije tad dobio drugi žuti, trebao ga je dobiti u 45. minuti zbog namjernog igranja rukom u 16ercu Dinama i uz to je trebao biti penal za Dinamo. I onda nakon svega toga napisati da očiti đon nije za drugi žuti... Pa kaj ste vi novine?

ED
europski dinamo
19:58 04.04.2018.

Bradarić isto ko prošle godine brani rukama . Ovo je već presmjesno neka sljedeći put uzme rukavice. Sad će uobičajeno mediji o prestrogom crvenom Bradariću, a morao je već prije dobiti crveni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije