Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUNIŠTIVI LUKA

Real se vratio na vrh La Lige zahvaljujući Modrićevoj 50. asistenciji u prvenstvu

Real Madrid - RB Leipzig
Jan Woitas/DPA
08.10.2022.
u 23:08

Nakon što je u utakmici 2. kola protiv Celte Vigo bio strijelac i asistent, Modrić je ponovno dao opipljiv doprinos Realu sjajnim ubacivanjem iz kuta s lijeve strane.

Nakon što je kiksao u prošlom kolu protiv Osasune, Real Madrid se vratio pobjedama u La Ligi. Kao gost Real je u 8. kolu slavio kod Getafea 1:0 golom Edera Militaa već u 3. minuti igre. S ovom pobjedom Real se vratio na vrh ljestvice, a Barcelona svoj susret protiv Celte igra u nedjelju i s pobjedom se može izjednačiti s Realom na vrhu.

Real je slavio golom Militaa koji je sjajno iskoristio ubacivanje Luke Modrića iz kuta. Modrić je tim dodavanjem upisao svoju drugu ligašku asistenciju sezone, ali i svoju 50. u utakmicama španjolskog prvenstva.

Nakon što je u utakmici 2. kola protiv Celte Vigo bio strijelac i asistent, Modrić je ponovno dao opipljiv doprinos Realu sjajnim ubacivanjem iz kuta s lijeve strane. Uz spomenuti gol i dvije asistencije za Real ove sezone, ima i pogodak u Ligi prvaka koji je zabio u pobjedi 3:0 protiv Celtica.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:43 09.10.2022.

50 asistencija u 10 godina je brutalno lose. Toliko ima Messi u dvije sezone ali ako bi se racunalo predasistenicje e onda bi bilo bolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije