Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA

Hrvatski trener u Šahtaru našalio se s Modrićem: 'Bolje ga odmorite za El Clasico'

Champions League - Real Madrid Training
SUSANA VERA/REUTERS
05.10.2022.
u 11:27

Luka je zaradio sitnu ozljedu na reprezentativnoj akciji u Ligi nacija, ali se vrlo brzo vratio u pogon.

Aktualni europski prvak Real Madrid večeras od 21 sat na Bernabeu igra protiv ukrajinskog Šahtara.

Kraljevi su jasno veliki favoriti u ovoj utakmici protiv desetkovanog Šahtara kojeg predvode ukrajinske i hrvatske snage u liku trenera Igora Jovićevića i veznjaka Nevena Đuraseka. 

Luka Modrić će prema najavama španjolskih medija biti spreman, ali nije poznato hoće li baš od prve minute započeti susret. 

- Drago mi je da je Luka Modrić dobro za sutra, ali bilo bi mi draže da ne igra. Odmorite ga za El Clasico - izjavio je u šali Igor Jovićević. 

Soccer Football - Champions League - Shakhtar Donetsk Press Conference - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - October 4, 2022 Shakhtar Donetsk coach Igor Jovicevic during the press conference REUTERS/Violeta Santos Moura Photo: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS

Real je ipak potpuno drugačija momčad bez maestra Luke, vidjelo se to u domaćem kiksu protiv Osasune za vikend. 

S druge strane, Carlo Ancelotti je uoči utakmice na pressici rekao kako ne vjeruje da će Modrić od prve minute započeti susret, prosječno je hrvatski čarobnjak igrao 66 minuta u zadnjim nastupima. 

Standings provided by Sofascore

>> Pogledajte: Ovo što radi Luka Modrić je nevjerojatno, a uskoro će napuniti 37 godina

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije