Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZREO MENTALITET

Reakcije naših vaterpolista: Zasluženo smo pobijedili, ali još ništa nije gotovo!

Foto: HVS
1/3
29.06.2022.
u 18:38

- Naša su očekivanja već od samog početka da budemo prvi. Ali idemo dalje utakmicu po utakmicu, sljedeće u polufinale. Spremit ćemo se najbolje što možemo i idemo po medalju - dodao je Marko Bašić

Hrvatski vaterpolski reprezentativci jako su blizu medalje na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti nakon što su u četvrtfinalu svladali reprezentaciju Srbije 14:12.

U jednoj sjajnoj izvedbi Hrvatska Srbiji nije uopće dozvolila odlazak u vodstvo tijekom cijelog susreta. Naši vaterpolisti uvijek su bili u prednosti te tu prednost bez većih poteškoća uspjeli čuvati do kraja utakmice.

 

 

Reakcije naših vaterpolista su, očekivano, pozitivne, ali isto tako gladno gledaju prema naprijed, prema iduća dva izazova na Svjetskoj smotri u borbi za medalje. 

- Odigrali smo pravu tvrdu mušku utakmicu. Cijelo smo vrijeme kontrolirali rezultat pa čak u jednom trenutku bili i na plus tri. Zaista je ovo bio pravi vaterpolski klasik. Zasluženo smo uzeli pobjedu i sada se trebamo pripremiti za sljedećeg protivnika. Ništa još nije gotovo, idemo dalje - rekao je nakon susreta mladi Marko Žuvela.

- Igrali smo odličnu obranu na čelu s Tonijem. Dečki su fantastično čuvali Mandića koji je upisao četiri gola, ali tko će njega u potpunosti zaustaviti. Odlična utakmica - reakcija je Marka Bašića nakon susreta.

Iako očekivanja hrvatske javnosti uoči ovog SP-a možda i nisu bila pretjerano visoka, Bašić je otkrio da su očekivanja reprezentativaca bila najviša moguća na startu turnira.

- Naša su očekivanja već od samog početka da budemo prvi. Ali idemo dalje utakmicu po utakmicu, sljedeće u polufinale. Spremit ćemo se najbolje što možemo i idemo po medalju - dodao je Bašić.

>>> Hrvati i Srbi trenirali zajedno prije međusobnog dvoboja

 

Komentara 1

MI
Mislav28
19:29 29.06.2022.

Tako treba uvijek razmišljat u sportu da budeš prvi ,a ne na cilj je biti među prvih 4. Poslije onaj tko bude prvi pobjednik ovo ostalo troje se nitko više ni neće sječati da su nastupali na svjetskom prvenstvu. I kakav ti je uspjeh da si došao do prva 4 ,nikakav. Samo se pobjednik pamti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije