Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILA JE JAKA

Ratovi zvijezda u Bugarskoj! Ova navijačka koreografija obišla je svijet

CSKA Sofia
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
11.12.2015.
u 10:09

Osmislili su koreografiju na svojoj tribini, a pritom odbacili sve simbole svog kluba i umjesto toga u prvi plan postavili transparent "Star Wars" i polako preko srednjeg dijela tribine dizali poznati lik Dartha Vadera...

Navijači sofijskog CSKA postali su svjetski hit jer su prije utakmice nacionalnog prvenstva protiv Sozopola dali doprinos "masovnoj histeriji" koja vlada uoči prikazivanja (17. prosinac) sedmog nastavka Ratova zvijezda – Sila se budi.

Osmislili su koreografiju na svojoj tribini, a pritom odbacili sve simbole svog kluba i umjesto toga u prvi plan postavili transparent "Star Wars" i polako preko srednjeg dijela tribine dizali poznati lik Dartha Vadera, oko kojeg su potom navijači podigli papire s likom njegovih vojnika Stormtroopera.

Da bi cijeli dojam bio još i bolji, otpjevali su navijačku pjesmu uz megapopularnu melodiju Ratova zvijezda.

Nogometaši su im vratili lakom pobjedom od 3:0 i pokazali da je sila u Sofiji jaka!

I treba biti jer ovaj nogometni velikan izbačen je zbog financijskih problema u treću ligu i bori se za oporavak te povratak na stare staze slave. Ipak je riječ o najuspješnijem bugarskom klubu u povijesti, koji je osvajao naslov prvaka 31 put, ali posljednji put sad već davne 2009., dok je 2011. osvojena posljednja titula – domaći Kup.

No stadion je svejedno pun iz utakmice u utakmicu...

>> Kukoč mora brzo pronaći klub, CSKA Sofija izbačen u treću ligu!

Komentara 1

SA
Sarmoman12
11:58 11.12.2015.

Prezakon!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije