Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šuška se u medijima

Raskol u srpskoj svlačionici: Puklo između izbornika Stojkovića i najveće zvijezde momčadi?

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group G - Cameroon v Serbia
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/5
29.11.2022.
u 17:57

Izbornik Stojković u uzbudljivom ogledu s Kamerunom u igru nije uvodio, napadača Juventusa, Dušana Vlahovića. Navodno zbog ozljede, no mnogi tvrde kako je riječ o sukobu.

Srbija je nakon poraza protiv Brazila (0:2) i remija s Kamerunom (3:3), unatoč tek jednom osvojenom bodu na SP-u u Kataru, još uvijek u prilici izboriti nastup u osmini finala. Odluka će pasti u posljednjem kolu u ogledu sa Švicarskom. No, tamošnju nogometnu javnost brine jedan detalj zbog kojeg su mediji počeli pisati o sukobu u reprezentaciji.

Naime, izbornik Dragan Piksi Stojković u uzbudljivom ogledu s  Kamerunom u igru nije uvodio jednu od najvećih zvijezdi, napadača Juventusa, Dušana Vlahovića.

Potvrdio je nakon utakmice da napadač ima teškoće s ozljedom.

- Vlahović ni danas nije bio sto posto spreman… - priopćio je Stojković.

Međutim, ono što je uznemirilo duhove bila je Vlahovićeva netipična objava na Instagramu.

- Uvijek spreman! - napisao je Dušan Vlahović, uz svoju fotografiju s treninga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli DV9 (@vlahovicdusan)

 

- Mudri golgeter nije htio pričati poslije meča sa Kamerunom. Protutnjao je miks zonom, pored novinara, sa slušalicama u ušima i samo odmahnuo rukom. Bez želje da odgovara na unaprijed poznata pitanja - piše srpski SportKlub.

Mediji u Srbiji navode kako i to što svi izbjegavaju govoriti o Vlahovićevoj ozljedi sugerira da nešto nije u redu s odnosima u reprezentaciji.

- Ne znam ima li teškoće s ozljedom ili je nešto drugo u pitanju… Nije pitanje za mene! - rekao je srpski reprezentativac Marko Grujić nakon utakmice s Kamerunom.

Kako će se rasplesti situacija s Vlahovićem te hoće li se to odraziti na igru Srbije doznat ćemo već u petak kad Orlovi igraju sa Švicarskom.

>> Specijalna SP emisija: Izbornik Slovenije, legendarni Matjaž Kek o Srbima i Hrvatima, otkrio i tko ga je zvao nazad u HNL

Komentara 63

DU
Deleted user
18:46 29.11.2022.

Večernji, bavite se reprezentacijom Hrvatske a ne Srbije. Koga briga za njih?

TE
Templo
19:09 29.11.2022.

OK, razumijem da redakcijsko srce tuce istocno, ali clanke pisete za nas, a ne za redakciju, a nas u HR info iz tabora drzave neprijatelja ne zanima.

HN
Hnjhnj
19:08 29.11.2022.

Za doma su spremni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije