Naslovnica Sport HNL

Raskol u Rijeci uoči velikog derbija! Na udaru 'dvolični' Damir Mišković

"Klub navijača već godinama pregovara s Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata. Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona", navodi Armada
12. veljače 2019. u 10:18 3 komentara 1761 prikaza
Damir Mišković
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/6

Armada, navijači Rijeke, poslali su priopćenje uoči jadranskog derbija na Rujevici (15h) poslala je priopćenje u kojem se proziva predsjednik kluba Damir Mišković. Nezadovoljni su cijenama ulaznica.

Franklin FRANKLIN IZ CORINTHIANSA Bivši mladi brazilski reprezentativac u Lokomotivi: Želim osvojiti prvenstvo

"Radi još jedne igre "klaunova" iz uprave voljenog nam kluba na čelu sa "dvoličnim" predsjednikom dužni smo se ponovno obratiti svim našim članovima, navijačima Rijeke i široj javnosti.

Klub navijača već godinama pregovara s HNK Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata, iz razloga da bi utakmice HNK Rijeke bile dostupnije osobama slabijeg imovinskog stanja, kao i još bitnije našim mlađim članovima.

Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona u sklopu njega preveliki i da su navedene cijene minimalne da bi se pokrili isti.

Hajduk - Lokomotiva HNL Nakon 126 dana Hajduk dočekalo 17 tisuća gledatelja, Lokomotiva kratka za gol

Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenucima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu, te istu zamijeniti kako oni ih oni nazivaju "istinskim navijačima", danas su te iste karte za "derbi" s Hajdukom snizili na 20kn.

Slijedom navedenog poručujemo svima, a ponajviše "predsjedniku" voljenog nam kluba i njegovim marionetama da Armadu nikada nećete maknuti, niti zamijeniti uvijek ćemo biti tu i držati do časti kluba i svojih ideala.

Haris Hajradinović Puna osječka blagajna U godinu dana su zaradili kao u prethodnih 20!

Stoga, pozivamo sve naše članove stare i mlade da se okupimo u subotu na sjeveru zamjenskog stadiona i nastavimo bojkot šutnjom koliko god nam to teško bilo protiv mrskih nam rivala s juga", navela je Armada u priopćenju.

>> Pogledajte redove za ulaznice za utakmicu Dinamo - Viktoria


 
Baby Beef
Baby Beef
Udruga uzgajivača junadi Baby Beef osnovana je 2000., s ciljem promocije i ponude kvalitetnog junećeg mesa

A1 izdvaja za Vas

 • Arger:

  Armada se ponasa ko udruga Nas Hajduk.Umislili su da je klub njihov,a jos koji dan i smatrat ce da imaju pravo na citav grad.Sve je to vec videno u Splitu i Zagrebu.Zavadi pa vladaj.

 • Avatar EU MOJCA
  EU MOJCA:

  Znači manjinci se odlučili na šutnju ? Lako je njima kad imaju u saboru ko ih zastupa !

 • Avatar doog_kool
  doog_kool:

  Vidjela žaba da se konj potkiva, pa i ona digla nogu...