Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarni turnir

Prvi turnir četiri noćna kluba osvojili dinamovci

Četiri noćna kafića (1)
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
1/6
07.06.2012.
u 20:19

Sav prihod išao je za udrugu Snaga, za djecu koja boluju od cerebralne paralize.

Nogomet nije bio primaran, bilo je važno privući što više ljudi kako bi se skupio novac za udrugu Snaga, za djecu koja boluju od cerebralne paralize. Tribine u Sportskom domu nisu bile pune, i svi koji nisu došli mogu žaliti. I zbog cijele priredbe kojoj su nazočili i pjevač Tony Cetinski, izbornik rukometne reprezentacije Slavka Goluža te brojni nogometaši i drugi sportaši (braća Šimić, Marić, Bišćan, Šokota, Tomečak, Ademi, Cvitanović, Simon, Hrgović, Strupar, Antolić, Čale...). Na turniru četiri noćna kluba nastupila su tri iz Zagreba, History, BBS i Best, te splitski Tropic. History se sa 6:2 lako obračunao s \"noćarima\" iz Splita (igrao i Mirko Hrgović), a Best je s 4:1 u polufinalu bio bolji od BBS-a.

U finalu je bilo uzbudljivo i neizvjesno te je završilo 2:2. Nakon kaznenih udaraca slavio je noćni klub History za koji su igrali bivši igrači Dinama. Ne čudi da je slavila momčad u kojoj su igrali nogometaši koji su nekoć igrali i u Ligi prvaka, Šimić, Marić, Šokota, Bišćan, ali i oni koji bi to mogli ponovo kao Tomečak i Ademi koji će s plavima u kvalifikacije za to elitno nogometno natjecanje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije