Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loši rezultati

Promjena u talijanskoj ligi: Cagliari smijenio Rastellija

Massimo Rastelli
Foto: Reuters/PIXSELL
17.10.2017.
u 12:52

Talijanski mediji nagađaju da bi Rastellija mogao zamijeniti Massimo Oddo, bivši trener Pescare, ili Giuseppe Iachini

Talijanski prvoligaš Cagliari, trenutačno 14. na ljestvici, smijenio je trenera Massima Rastellija, objavljeno je na klupskim stranicama u utorak.

Rastelli je vodio Cagliari od sezone 2015./2016. na kraju koje je klub doveo u Serie A. Prošlu je sezonu Cagliari prvenstvo završio na 11. mjestu.

Ove sezone je momčad upisala samo dvije pobjede, protiv Crotonea i Spala, i šest poraza od kojih je zadnji protiv Genove u nedjelju na domaćem terenu (2-3).

Talijanski mediji nagađaju da bi Rastellija mogao zamijeniti Massimo Oddo, bivši trener Pescare, ili Giuseppe Iachini, koji je prošle sezone vodio Palermo, a zatim Udinese.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije