Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENER TORINA

Siniša Mihajlović: Vrijeđaju me kreteni! Srbin ili Ciganin, njima je to isto...

Foto: Reuters
16.10.2017.
u 07:56

– Ne vrijeđaju samo mene nego i moj narod. Znam da su frustrirani što nisu obrazovani. Znam i da to nisu svi navijači Crotonea

Torino je jučer odigrao 2:2 na gostovanju kod Crotonea u Serie A, a domaći navijači vrijeđali su gostujućeg trenera Sinišu Mihajlovića. On se nakon toga oštrim riječima obratio javnosti.

– Nemaju pojma što pričaju. Srbin ili Ciganin, to im je isto. Ne vrijeđaju samo mene nego i moj narod. Znam da su isfrustrirani što nisu obrazovani. Znam i da to nisu svi navijači Crotonea – rekao je Mihajlović i dodao:

1/6

– Protiv toga ne mogu se sam boriti već netko mora reagirati. Ovo je Serie A u najgorem izdanju. Nadam se da Crotone neće platiti kaznu zbog ovih kretena.

Mihajlović je svoju čitavu trenersku karijeru proveo vodeći talijanske klubove te je godinu dana radio kao izbornik Srbije. Bio je na klupi Bologne, Catanije, Fiorentine, Sampdorije, Milana, a u Torinu je od 2016.

Komentara 149

Avatar VIVAESPANA
VIVAESPANA
13:09 16.10.2017.

ni malo ne cudi da Kalabrezi koriste iste uvrede koje njima upucuje ostatak Italije... ljudi jednostavno nisu navikli na bolje... centralna i severna Italija su kulturniji cak i po pitanju uvreda...potomci Mlecana i kad vredjaju, rade to sa stilom...prefinjenije, poeticnije

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
09:00 16.10.2017.

Zašto vrijeđaju Cigane?!

Avatar Dančo
Dančo
09:10 16.10.2017.

Pa kaj nije isto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije