Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUNO KRITIKA

Pročitajte kako Španjolci podcjenjuju Hrvatsku. Nazivaju nas bezopasnim Balkancima koji jedva zabiju

Susret Hrvatske i Tunisa u polufinalu ACUD kupa
Matija Habljak/PIXSELL
25.03.2024.
u 12:19

Španjolski mediji smatraju kako Hrvatska neće stvarati puno problema furiji na otvaranju Europskog prvenstva u Njemačkoj

Hrvatska nogometna reprezentacija nije briljirala u prvom nastupu u 2024. godine. Iako je Hrvatska igrala utakmicu bez pravog natjecateljskog naboja, prijateljska utakmica pred svega 1000 gledatelja na neutralnom terenu u Kairu, remi bez golova i pobjeda na penale protiv Tunisa ostavio je brojne upitnike kod izbornika Zlatka Dalića. 

Neuvjerljiva igra protiv autsajdera Tunisa odjeknula je u Španjolskoj, čija reprezentacija otvara Euro protiv naših nogometaša. Novinar Marce smatra da smo bezopasni Balkanci koji jedva stvaraju prilike za pogodak i ne vidi nas među favoritima koji bi mogli ugroziti furiju. 

GALERIJA Kraljevski doček za Modrića u Kairu

Susret Hrvatske i Tunisa u polufinalu ACUD kupa
1/12

- Hrvatska je rival Španjolske koje se ne treba bojati - naslov je Diario Asa u analizi utakmice Hrvatske i Tunisa uz komentar:

- Hrvati su počeli pripreme za kontinentalno natjecanje blijedim remijem protiv Tunisa u Kairu. Balkanci su, usprkos dominaciji, jedva stvarali prilike za gol. Morali smo čekati do 56. minute da vidimo prvu čistu priliku za Balkance, udarac glavom Andreja Kramarića koji je senzacionalno obranio tuniški golman Bechir Ben Said.

- Hrvatska ni nakon strepnje oko poništenog gola Tunisa nije reagirala. Luka Modrić dobio je ovacije svaki put kad bi primio loptu i standardno bio svjetionik balkanske momčadi u 59 minuta na terenu. Ali ni s Modrićem ni bez njega hrvatska momčad nije popravila igru, probleme Tunižanima stvarala je samo kroz moćnu skok igru igrača poput stopera Duje Ćaleta-Cara i Joška Gvardiola - smatra As i zaključuje:

VEZANI ČLANCI:

- Prva tri protivnika, Hrvatska, Albanija i Italija, teški su, ali Španjolska je nadmoćna i nitko je ne želi za protivnika. Španjolska je veliki favorit za osvajanje Eura, a najuži konkurenti bit će joj Francuska, Portugal i Njemačka - napisao je novinar Marce, Roberto Gomez. 

Komentara 11

KO
Konan
16:30 25.03.2024.

Spanjolci su mjesanci Arapa, crnaca i Europljana.drugom rijecima vrlo opak i nekvalitetan narod, ali da igraju nogomet jako jako i da su u pravu sto sectice nase repke po meni to stoji. I svakako da ne pripadamo na Balkan.

BO
boris48astrid
16:38 25.03.2024.

vi ste španjolci napola afrikanci pa kmečite dalje

BE
bendzola
16:51 25.03.2024.

Samo neka nas podcjenjuju... Tada smo najjači. I zato bi volio da izgubimo sve pripremne utakmice da svi misle da smo skroz bezopasni... A onda tarapana...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije