Naslovnica Sport Ostali sportovi

Poznata sudbina Drage Ćosića?! Oglasio se i DORH

- Ćosića se ne sumnjiči ni za što. Nema elemenata ni za jedno kazneno djelo - rekao je Ćosićev odvjetnik Mate Matić
11. rujna 2018. u 20:47 36 komentara 34681 prikaza
Drago Ćosić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Sportski komentator Drago Ćosić ipak odlazi s HRT-a. 24sata pišu da će Ćosić nakon skandala s ulaznicama za finale SP-a otići uz sporazumni raskid ugovora, odnosno uz otpremninu.

Bruno Kovačević i Drago Ćosić Ogranak HND-a na HRT-u: 'Netko mora snositi odgovornost za prikrivanje činjenica u aferi s ulaznicama'

- Ćosića se ne sumnjiči ni za što. Nema elemenata ni za jedno kazneno djelo - rekao je Ćosićev odvjetnik Mate Matić i dodao::

- S obzirom na svoj status i činjenicu da je u toj kući odradio 37 godina te postao jako prepoznatljivo lice, nada se da će to uspjeti riješiti sa što manje medijske pompe .

O svemu se oglasio i DORH koji u priopćenju navodi:

Drago Ćosić VRATIO SE NA POSAO Slučaj Drage Ćosića: Je li još netko s HRT-a dobio karte?

"Povodom više zaprimljenih upita novinara, Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu odgovara priopćenjem odnosno informacijom da provodi izvide povodom zaprimljene prijave o sumnji na počinjenje kaznenog djela pronevjere iz članka 233. Kaznenog zakona, a vezano uz sumnju na preprodaju ulaznica za Svjetsko nogometno prvenstvo 2018. dodijeljenih Hrvatskoj radioteleviziji. (11. 9. 2018.). Državno odvjetništvo će po prikupljanju i utvrđivanju svih relevantnih činjenica donijeti odluku o daljnjem postupanju u navedenom kaznenom predmetu, pri čemu dodajemo da je postupanje tijekom izvida tajno sukladno odredbama Zakona o kaznenom postupku."

>> Pogledajte kako je Luka Modrić rasplakao dječaka

[video: 26656 / ]
Cromaris
Uzgoj ribe
Riba hrani generacije, a prosječno je pojedemo dvostruko manje od europskog prosjeka

A1 izdvaja za Vas

  • večernjamaglica:

    Čovjek ima 60 godina I imao je lijepa primanja.One ulaznice su dzeparac u odnosu na otpremninu.

  • roland:

    Postupak Drage Ćosića nije kazneno djelo, ali je moralno vrlo upitan u odnosu na kolege. Ako je HRT dobio ulaznice, Ćosić ih je trebao proslijediti nadređenima u kući, a ne ih davati prijateljima za daljnju zlouporabu.

  • bambi:

    Hrt je drzavna firma, da je to napravio u privatnoj firmi najurili bi ga odmah i jos trazili odstetu.