Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČIVAO U MIRU

Poslije teške bolesti preminuo je bivši nogometaš Maribora (45). Skupljali su novac za operaciju

Pexels
01.04.2024.
u 13:28

Prošle godine je obolio od raka bubrega te mu je trebalo 20 tisuća dolara za operaciju u Americi, a tada je krenula i akcija prikupljanja financijskih sredstava.

Bivši reprezentativac Zelenortskih otoka i nekadašnji nogometaš slovenskih prvoligaša Maribora i Kopera, Nilton Fernandes, preminuo je u 45. godini života, javljaju portugalski mediji. Prošle godine je obolio od raka bubrega te mu je trebalo 20 tisuća dolara za operaciju u Sjedinjenim Američkim Državama, a tada je krenula i akcija prikupljanja financijskih sredstava. 

GALERIJA Dinamo svladao Hajduk u velikom derbiju

1/31

Nažalost, godinu dana kasnije, bivši veznjak Maribora je izgubio životnu bitku. U karijeri je igrao za brojne klubove poput portugalske Boaviste, Gondomara, Esposendea, Avesa, Gil Vicentea, Marca, Salgueirosa, Penafiela, ciparskog Ethnikosa i Akritasa, bugarskog Chernomoretsa te izraelskog Ironi Bat Yama.

http://

 

VEZANI ČLANCI:

- Boavista FC duboko žali zbog smrti Niltona Fernandesa, bivšeg reprezentativca Zelenortskih otoka koji je predstavljao klub krajem prošlog stoljeća. Nilton Fernandes, koji je igrao u Boavista FC, odigrao je 16 utakmica za glavnu momčad u sezoni 1999/2000, od kojih su tri bile u Ligi prvaka - napisali su iz Boaviste.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije