Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer

Portugalci tvrde: Milan Badelj je blizu dolaska u Sporting

Milan Badelj
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.07.2018.
u 14:52

Badelj je posljednje četiri sezone bio član Fiorentine, a prije toga je dvije sezone igrao za HSV u čije redove je stigao 2012. iz Dinama

Portugalski prvoligaš Sporting iz Lisabona namjerava dovesti hrvatskog veznog nogometaša Milana Badelja kojem je ovaj mjesec istekao ugovor s talijanskom Fiorentinom, izvještavaju mediji u Portugalu.

- Milan Badelj je jako blizu dolasku u momčad Sportinga - izvijestila je televizija RTP pozivajući se ne neimenovani izvor.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Sportske novine O Jogo pišu kako bi 29-godišnji hrvatski reprezentativac trebao zamijeniti 26-godišnjeg veznog Williama Carvalha koji je prešao u španjolski Betis.

Badelj se nalazi na odmoru nakon što je prije jedanaest dana s Hrvatskom osvojio srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. 

Badelj je posljednje četiri sezone bio član Fiorentine, a prije toga je dvije sezone igrao za HSV u čije redove je stigao 2012. iz Dinama.

Sporting je prošlu sezonu završio na trećem mjestu u portugalskom prvenstvu iza prvaka Porta i drugoplasirane Benfice te je prošao turbulentno razdoblje obilježeno napadom navijača na igrače u svibnju.

>> Pogledajte galeriju s dočeka vatrenih u Zagrebu

Milan Badelj
1/74

Prije mjesec dana je smijenjen klupski predsjednik Bruno de Carvalho a Sporting je napustilo više igrača. Za zeleno-bijele iz Lisabona od siječnja igra 24-godišnji hrvatski vezni igrač Josip Mišić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije