Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transfer je blizu

Turci pišu kako je sve gotovo: Vida se dogovorio s Liverpoolom

Domagoj Vida
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
26.07.2018.
u 13:30

Beşiktaş je u zimi Vidu iz Kijeva doveo bez odštete, a sada ga ne želi pustiti ispod 24 milijuna eura

Liverpool je sve dogovorio s hrvatskim reprezentativcem Domagojem Vidom, a još samo ostaje odrediti s Beşiktaşom visinu odštete, tvrde engleski i turski mediji.

Turski prvoligaš je prošlog tjedna odbio prvu ponudu Redsa, a navodno je sada transfer blizu realizacije. Beşiktaş je u zimi Vidu iz Kijeva doveo bez odštete, a sada ga ne želi pustiti ispod 24 milijuna eura.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Liverpoolov trener Jürgen Klopp želi dovesti Vidu kako bi zajedno s Lovrenom držao obranu Redsa. Prijelazni rok u Engleskoj završava 9. kolovoza, a osim Liverpoola za Domagoja su još zainteresirani West Ham i Arsenal.

Komentara 8

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
01:26 27.07.2018.

Hajde Vida U Liverpool !!! Koja Senzacija!!!! Bravo Šokac !!! Bravo Slavonija !!! Bravo Hrvatska !!! Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska Hrvatska

AE
Aedes2017
15:22 26.07.2018.

Vidu za direktorra Veterinarske stanice D. Miholjac ! Zajedno sa Sesarom...!? Ma koja GB legaaa !

MV
Mijat vrdoljak
14:14 26.07.2018.

Domagoj ne idi u Liverpool tam nije dobar zrak. Nemogu i nesmiju staviti na klupu najskupljeg braniča na svjetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije